Libnet.ro
UNICEF

23:45

Seful CJ Iasi cere Parlamentului sa nu aprobe Master Planul de Transport daca acesta nu include autostrada Iasi - Tg. Mures ca prioritate in urmatorii cinci ani

Hotnews Hotnews,
 Seful CJ Iasi cere Parlamentului sa nu aprobe Master Planul de Transport daca acesta nu include autostrada Iasi - Tg. Mures ca prioritate in urmatorii cinci ani

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, cere printr-o scrisoare deschisa adresata catre Parlamentul Romaniei sa nu aprobe Master Planul General de Transport MPGT) cand acesta va ajunge in forul legislativ daca acesta nu va include autostrada Iasi - Targu Mures printre prioritatile in urmatorii cinci ani. Deprecizat ca, in urma discutiilor avute la Bruxelles in luna martie, autoritatile de la Transporturi au revizuit prioritatea si ordinea de implementare a majoritatea proiectelor de autostrada, tronsonul Ungheni-Iasi-Pascani-Tg. Neamt, parte din intreaga autostrada Iasi - Tg Mures, fiind propusa spre implementare pana in 2020. continuă pe Hotnews

Ponta: Apelul lui Adomnitei privind autostrada Iasi-Targu Mures, halucinant

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca apelul presedintelui CJ Iasi, Cristian Adomnitei, prin care le cere parlamentarilor sa nu aprobe Master Planul de Transport decat dupa inchiederea Autostrazii.

Iohannis cere Parlamentului reexaminarea legii privind asigurarea obligatorie a locuintelor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, azi, Parlamentului, spre reexaminare, legea de modificare a Legii nr. 260/2008 privind asigurarea obligatorie a locuintelor, aratand ca legea poate duce la ingradirea dreptului proprietarilor de a-si proteja imobilele, prin imposibilitatea de a incheia o polita, arata un comunicat emis de Administratia Prezidentiala.

DNA cere Parlamentului sa permita arestarea deputatului PSD Ion Ochi, pentru luare de mita

DNA cere Camerei Deputatilor incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi, el fiind suspectat ca in perioada in care a fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov a aprobat contracte cu dedicatie, el fiind acuzat de.

DNA cere Parlamentului incuviintarea arestarii deputatului PSD Ion Ochi, pentru luare de mita

DNA cere Camerei Deputatilor incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi, acesta fiind suspectat ca in perioada in care a fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov a aprobat contracte cu dedicatie, potrivit unui comunicat DNA in care procurorii il acuza de luare de mita si abuz in serviciu.

DNA cere Parlamentului incuviintarea arestarii deputatului PSD Ion Ochi

Actualizare 12:07 Parchetul General a trimis Ministerului de Justitie solicitarea de arestare a deputatului --- DNA cere Camerei Deputatilor incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi, acesta fiind suspectat ca in perioada in care a fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov a aprobat contracte cu dedicatie, potrivit unui comunicat DNA in care procurorii il acuza de luare de mita si abuz in serviciu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )