Libnet.ro
UNICEF

16:30

Selectionerul Algeriei a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala

Antena3 Antena3,
Selectionerul Algeriei a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala

Selectionerul nationalei Algeriei, bosniacul Vahid Halilhodzic, a anuntat numele celor 23 de jucatori care vor forma lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Africanii vor avea doar trei fotbalisti din. continuă pe Antena3

Fabio Capello a anuntat lotul Rusiei pentru Cupa Mondiala

Selectionerul nationalei Rusiei, italianul Fabio Capello, a anuntat, luni, lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Tehnicianul care va implini 68 de ani chiar in timpul turneului final, pe 18 iunie, l-a.

Selectionerul Ghanei a anuntat lotul defintiv pentru Cupa Mondiala

Selectionerul Ghanei, Kwesi Appiah, a anuntat, luni, numele celor 23 de jucatori convocati pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Antrenorul ghanez nu a propus nicio surpriza pe lista prezentata presei, bazandu-se pe.

Louis Van Gaal a stabilit lotul definitiv al Olandei pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Selectionerul nationalei Olandei, Louis Van Gaal, a anuntat lotul definitiv de 23 de jucatori pe care se va baza la Cupa Mondiala din Brazilia. Din lista provizorie, viitorul manager al lui Manchester United a.

Lacina Traore, lasat in afara lotului Coastei de Fildes pentru Cupa Mondiala

Lacina Traore, fostul atacant al lui CFR Cluj, care in prezent evolueaza la Everton, nu a fost pastrat in lotul definitiv al Coastei de Fildes pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Alaturi de Traore, selectionerul.

Arturo Vidal, pastrat in lotul nationalei statului Chile pentru Cupa Mondiala, in ciuda operatiei la genunchi

Arturo Vidal face parte din lotul definitiv al nationalei statului Chile pentru Cupa Mondiala din Brazilia, in ciuda faptului ca a suferit o operatie la genunchi in luna mai. Mijlocasul celor de la Juventus a fost.

Fernando Llorente, Jesus Navas si Alvaro Negredo, lasati in afara lotului Spaniei pentru Cupa Mondiala

Fernando Llorente, Jesus Navas si Alvaro Negredo nu vor face parte din lotul definitiv al nationalei Spaniei pentru Cupa Mondiala din Brazilia, competitie la care echipa antrenata de Vicente del Bosque va incerca.

Italia a pierdut un jucator important pentru Cupa Mondiala, in amicalul cu Irlanda

Italia a incheiat la egalitate meciul amical disputat la Londra impotriva Irlandei, scor 0-0, dar squadra azzurra a pierdut un jucator important pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Ricardo Montolivo s-a accidentat in.

Nationala Camerunului a fost invinsa de Paraguay, intr-un meci de pregatire pentru Cupa Mondiala

Nationala Camerunului a pierdut cu 2-1 in fata Paraguayului, intr-un meci de pregatire pentru Cupa Mondiala din aceasta vara. Sud-americanii, care au ratat calificarea la turneul final din Brazilia si se concentr.

Giuseppe Rossi nu va merge la Cupa Mondiala. Lotul Italiei pentru turneul final din Brazilia

Giuseppe Rossi nu a fost retinut in lotul definitiv al Italiei pentru Cupa Mondiala din Brazilia, pe care selectionerul Cesare Prandelli l-a anuntat duminica. Atacantul Fiorentinei a ratat o mare parte din ultimul.

Etoo va juca la a patra Cupa Mondiala din cariera. Lotul Camerunului pentru turneul final din Brazilia

Samuel Etoo va fi prezent la a patra Cupa Mondiala din cariera sa, atacantul de 33 de ani aflandu-se printre cei 23 de jucatori care formeaza lotul definitiv al Camerunului pentru turneul final din Brazilia. in.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )