Libnet.ro
UNICEF

13:15

Selfie inainte de macel: Atacatorul din Nisa s-a fotografiat in camionul cu care a ucis 84 de oameni

Antena3 Antena3,
Selfie inainte de macel: Atacatorul din Nisa s-a fotografiat in camionul cu care a ucis 84 de oameni

Atacatorul din Nisa s-a fotografiat in camionul cu care a ucis 84 de oameni. in fotografie, tunisianul Mohamed Lahouaiej Bouhlel se afla la volanul camionului, alaturi de un alt barbat si arata. continuă pe Antena3

Teoria conspiratiei: Un clip postat pe Internet sugereaza ca atacatorul din Nisa a fost capturat in viata (VIDEO)

Pe Youtube a aparut un clip ce sugereaza ca Mohamed Lahouaiej-Bouhlel a fost capturat in viata dupa atacul din Nisa, informeaza rtbf. be. Atacatorul a fost impuscat in cele din urma de catre.

Declaratia cutremuratoare a unuia dintre cei doi eroi care au incercat sa-l opreasca pe atacatorul din Nisa. Celalalt barbat nu a fost identificat (VIDEO)

Franta a fost din nou sub asediu chiar de Ziua Nationala, cand un atacator a luat cu asalt zona Promenada de Anglais din Nisa, 84 de oameni pierzandu-si viata. in timpul masacrului,.

Atacatorul din Nisa a trimis un SMS in seara carnagiului! Ce a scris Mohamed Lahouaiej-Bouhlel inainte sa ucida 84 de oameni

Atacatorul de la Nisa a trimis un sms relevant cu jumatate de ora inainte de tragedia de Ziua Frantei, sustin anchetatorii francezi, dupa ce au anuntat ca au gasit mai multe SMS-uri in telefonul.

Romanul disparut dupa atacul din Nisa a fost gasit mort

Romanul dat disparut in urma atentatului din Nisa a fost gasit mort, transmite Ministerul Afacerilor Externe. Sotia si fiul acestuia au fost gasiti anterior in viata, ambii fiind internati la.

Romanul disparut dupa atacul din Nisa a fost gasit mort

Romanul dat disparut in urma atentatului din Nisa a fost gasit mort, transmite Ministerul Afacerilor Externe. Sotia si fiul acestuia au fost gasiti anterior in viata, ambii fiind internati la.

Procurorul General francez: Nu sunt informatii privind o legatura a atacatorului din Nisa cu gruparea Stat Islamic

Procurorul General al Frantei, Francois Molins, a declarat ca, pana in acest moment, nu au fost gasite informatii privind vreo legatura intre autorului atacului din Nisa si gruparea jihadista.

Atentatorul din Nisa, tratat pentru boli psihice

Tunisianul in varsta de 31 de ani care a ucis 84 de persoane joia trecuta, intrand in multime cu un camion pe Promenade des Anglais in orasul francez Nisa sud), a fost tratat ani de zile pentru probleme psihologice inainte de a parasi Tunisia cu destinatia Franta in 2005, a afirmat sora sa, relateaza duminica Reuters.

A fost potrivit ca atacul din Nisa a fost relatat de o musulmana cu hijab? Sute de plangeri in Marea Britanie dupa ce un editor The Sun a facut declaratii discriminatorii la adresa unei jurnaliste

Relatarea unei jurnaliste cu hijab despre atacul de la Nisa a starnit controverse in Marea Britanie. Autoritatea de reglementare a presei a primit peste 800 de plangeri din cauza unui comentariu ce a fo.

Un al patrulea roman ar fi dat disparut dupa atacul din Nisa

Inca un roman ar fi dat disparut dupa tragedia de la Nisa, din 14 iulie. Potrivit paginii de Facebook SOS NICE, Barbu Stefan Valentin este de negasit. Acesta are varsta de 40 de ani si.

Alti doi romani ar fi dati disparuti dupa atacul din Nisa (VIDEO)

Alti doi cetateni romani ar fi dati disparuti dupa atacul produs in Nisa, de Ziua Nationala a Frantei, informeaza B1 TV. Alexandru Goldan, nascut in 10 noiembrie 1989, si prietena sa,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )