Libnet.ro
UNICEF

05:30

Seminar de instruire la Alba Iulia pentru angajati AJOFM din trei regiuni

Adevărul Adevărul,
Seminar de instruire la Alba Iulia pentru angajati AJOFM din trei regiuni

Evenimentul este parte componenta a unui proiect cu finantare europeana derulat de AJOFM Alba. La seminar au participat 30 de salariati din structurile Serviciului Public de Ocupare din cele trei regiuni. continuă pe Adevărul

Conducerea DIICOT Alba Iulia, preluata de o femeie-procuror. Ionela Florea, in locul demisionarului Ioan Muresan

Conducerea DIICOT Alba Iulia a fost preluata de procurorul Ionela Denisa Florea, la trei saptamani de la eliberarea din functie prin demisie a procurorului sef Ioan Muresan, urmarit penal de DNA pentru abuz in serviciu si represiune nedreapta in legatura cu dosarul lui Traian Berbeceanu. Muresan a demisionat si a cerut sa ramana pe o functie de executie la DIICOT Alba Iulia.

FOTO Soarta cargoului Alba Iulia, vasul care a dus faima orasului Unirii in bazinul Mediteranei

Vaporul a facut cunoscut orasul Alba Iulia in bazinul Mediteranei inainte de cel de-al Doilea Razboi Mondial, iar in anii conflagratiei a transportat trupele romane pe frontul de Est, unde a cunoscut bombardamentele sovietice. A iesit la pensie tot pe Marea Neagra, dar sub pavilion strain.

Asociatiile de promovare turistica solicita reducerea TVA la 9% pentru toate serviciile din turism

Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania solicita autoritatilor egalizarea cotei TVA la 9% pentru toate serviciile din turism, ca masura fiscala imediata, avand in vedere oportunitatile pe care le creeaza actualul context regional, se mentioneaza intr-un comunicat remis astazi redactiei.

Tranzactie GIGANT: Carlos Slim va plati 5,57 MLD.$ pentru 8,3% din America Movil

Miliardarul mexican Carlos Slim va cumpara o participatie de 8,3% la grupul America Movil, detinuta de ATT, pentru 5,57 miliarde de dolari, in conditiile in care operatorul american de telecomunicatii a decis sa iasa din actionariat, relateaza.

MAE rus: NATO ignora eforturile Rusiei pentru solutionarea crizei din Ucraina

Rusia a deplans joi faptul ca NATO ignora eforturile Moscovei pentru a se ajunge la o solutionare a crizei din Ucraina, ramanand prizoniera stereotipurilor provenite din timpul Razboiului Rece, se afirma.

Doi medici din Franta vor efectua gratuit operatii pentru cazuri sociale din Romania

Doi medici specialisti in chirurgie cardio-vasculara pediatrica, reprezentanti ai Fundatiei Mecenat Chirurgie Cardiaque din Franta, vor sosi vineri in Bucuresti pentru a pune bazele unui parteneriat initiat de Intermedicas, medicii urmand a efectua interventii chirurgicale pro-bono pentru cazurile sociale din Romania.

IHG sporeste numarul de puncte de loialitate pentru hotelurile Intercontinental din Europa

Lantul hotelier InterContinental Hotels Group IHG) a anuntat extinderea structurii pentru castigarea punctelor de loialitate din cadrul programului IHG Rewards Club pentru toate hotelurile InterContinental din Europa. Astfel, programul va oferi membrilor 10 puncte pentru fiecare US $1 cheltuit - in medie de patru ori mai multe puncte pentru fiecare sedere.

Donatie anonima de 143.000 de euro pentru doua maternitati din Romania

Maternitatea Spitalului Clinic Ioan Cantacuzino si sectia de neonatologie a Spitalului Municipal Oltenita au primit, joi, echipamente vitale pentru ingrijirea copiilor nascuti prematur, in valoare de 143. 000 de euro. Dotarea face parte din programul de reducere a mortalitatii infantile, derulat de organizatia Salvati Copiii Romania si a fost posibila exclusiv datorita unei sponsorizari oferite de un donator privat care a dorit sa ramana anonim.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )