Libnet.ro
UNICEF

01:06

Semnul de recunostinta pe care o tara din Europa il transmite Romaniei. Istoria Obeliscului Negru din Banska Bystrica

Adevărul Adevărul,
Semnul de recunostinta pe care o tara din Europa il transmite Romaniei. Istoria Obeliscului Negru din Banska Bystrica

Pentru romani, Slovacia are o semnificatie aparte: aici, ei gasesc pamantul pe care si-au dat viata inaintasii lor, in lupta pentru eliberarea teritoriului de sub ocupatie nazista. in Slovacia exista cel mai mare cimitir romanesc de razboi din afara Romaniei, iar oraselele poarta simboluri ale recunostintei pentru Armata Romana. continuă pe Adevărul

FOTO Semnul de recunostinta pe care o tara din Europa il transmite Romaniei. Povestea Obeliscului Negru din Banska Bystrica

Pentru romani, Slovacia are o semnificatie aparte: aici, ei gasesc pamantul pe care si-au dat viata inaintasii lor, in lupta pentru eliberarea teritoriului de sub ocupatie nazista. in Slovacia exista cel mai mare cimitir romanesc de razboi din afara Romaniei, iar oraselele poarta simboluri ale recunostintei pentru Armata Romana.

DATE PENTRU 2018 Piata utilajelor de constructii din Europa, la cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu

Livrarile de echipamente de constructii din Europa au atins, anul trecut, cel mai inalt nivel din ultimul deceniu, potrivit companiei de cercetare a pietei Off-Highway Research, care precizeaza ca aceste vanzari au crescut cu 10%, la 177. 694 de unitati, potrivit khl. com.

Nu suntem cei mai saraci din Europa, dar avem cele mai proaste conditii de locuire. Cum am ajuns aici si, mai ales, ce se poate face sa parasim coada Europei?

Un fost coleg de liceu, medic in Romania, a preferat sa emigreze langa Paris. intr-o comuna cu vreo 2000 de locuitori, unde i-am si facut o vizita anul trecut. M-a luat de la aeroport si, din masina, afland ca sunt obosit, a pornit imediat apa calda, sa se umple cada pe cand ajungem acasa la el. Casa era construita in 2011, avea 7 camere plus o curte uriasa si iti oferea tot confortul pe care ti l-ai putea visa. Fara sa vreau, am facut involuntar o comparatie cu apartamentul meu de doua camere din Berceni. De aici a inceput totul.

Putin a simplificat procesul prin care cetatenii din regiunile separatiste din estul Ucrainei pot primi cetatenia rusa, la cateva zile de la alegerea lui Zelenski drept presedinte

Locuitorii regiunilor separatiste din estul Ucrainei vor putea primi mai usor nationalitatea rusa in virtutea unui decret semnat miercuri de Vladimir Putin, la cateva zile dupa alegerea noului presedintel ucrainean Volodimir Zelenski, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )