Libnet.ro
UNICEF

06:30

Senatorul John McCain il avertizeaza pe Donald Trump: Chiar daca partidul l-a nominalizat, acest lucru nu ii ofera dreptul sa defaimeze eroii

Hotnews Hotnews,
 Senatorul John McCain il avertizeaza pe Donald Trump: Chiar daca partidul l-a nominalizat, acest lucru nu ii ofera dreptul sa defaimeze eroii

Foarte respectatul senator republican John McCain l-a pus la punct luni pe Donald Trump, atragandu-i atentia miliardarului sa dea exemplu, dupa un nou derapaj al acestuia, de aceasta data impotriva familiei unui soldat musulman decedat in pe campul de lupta, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Michael Moore expune motivele pentru care crede ca Donald Trump va castiga alegerile din SUA (VIDEO)

Documentaristul american Michael Moore este convins ca Donald Trump va castiga alegerile prezidentiale din SUA, chiar daca acest lucru nu-i este pe plac. Michael Moore spunea ca magnatul american va.

Hillary Clinton avertizeaza alegatorii americani: Donald Trump nu are temperamentul de a fi presedinte si comandant al armatei

Hillary Clinton, desemnata oficial candidatul democrat in scrutinul prezidential american, a avertizat, vineri, ca adversarul sau, Donald Trump, nu are temperamentul necesarpentru a fi presedinte, potrivit.

Sondaj: Hillary Clinton il devanseaza cu 7% pe Donald Trump

Candidata democrata la alegerile prezidentiale din SUA, Hillary Clinton, are un avans de 7% in fata contracandidatului sau republican, Donald Trump, potrivit unui sondaj de opinie dat luni publicitatii de postul de televiziune american CBS, informeaza AFP, potrivit Agerpres. La finalul Conventiei Partidului Republican, care s-a desfasurat chiar inaintea celei a Partidului Democrat, Trump si Clinton se aflau la egalitate in sondajele de opinie.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton il devanseaza pe Donald Trump

Candidata democrata la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Hillary Clinton, are un avans de 7% in fata contracandidatului sau republican, Donald Trump, potrivit unui sondaj de opinie dat luni publicitatii de postul de televiziune american CBS, transmite AFP, preluata de dhnet. be.

Hillary Clinton are un avans de 7% in fata lui Donald Trump, arata un sondaj realizat dupa Conventia Partidului Democrat

Un nou sondaj de opinie arata un avans de 7% pentru candidata democrata Hillary Clinton, in fata contracandidatului republican Donald Trump, informeaza AFP, citata de Daily Mail. La finalul Conventiei.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton si Donald Trump se confrunta pe tema Rusiei si a statutului musulmanilor in America

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite , in care se confrunta democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump, a fost marcata in weekend de acuzele privind presupusa influenta a Rusiei pe scena politica americana si locul musulmanilor in SUA.

Fotografii nud cu sotia lui Donald Trump ies la iveala dupa 20 de ani: ipostaze fierbinti cu sotia magnatului. Nu e nimic rusinos, e o femeie frumoasa FOTO

Melania Trump 46 de ani), sotia de origine sloveno-americana a magnatului Donald Trump, apare intr-o serie de fotografii nud de pe vremea in care avea 25 de ani si isi incepea cariera in modeling.

Donald Trump nu are temperamentul de a fi presedinte si comandant al armatei

Hillary Clinton, desemnata oficial candidatul democrat in scrutinul prezidential american, a avertizat, ca adversarul sau republican, Donald Trump, nu are temperamentul de a fi presedinte si comandant al fortelor armate ale Statelor Unite, informeaza ziarul Financial Times.

POZE NUD incendiare cu sotia lui Donald Trump, MELANIA! Ce are de spus miliardarul american despre imaginile cu potentiala Prima Doamna a SUA in pielea goala (FOTO)

In ciuda faptului ca utilizatorii platformei de socializare Twitter au luat-o razna dupa ce a aparut o poza nud cu sotia candidatului replublican in cursa pentru Casa Alba, Melania Trump, un consilier.

SONDAJ: Hillary Clinton are un avans de sase puncte procentuale in fata lui Donald Trump

Aproape 41% din posibilii votanti o favorizeaza pe Clinton, 35% il sustin pe Trump, in timp ce 25% au ales Altcineva.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )