Libnet.ro
UNICEF

16:30

Senatorul PNL Andrei Volosevici, urmarit penal de DNA, renunta la candidatura la Primaria Ploiesti

Hotnews Hotnews,
 Senatorul PNL Andrei Volosevici, urmarit penal de DNA, renunta la candidatura la Primaria Ploiesti

Senatorul PNL Andrei Volosevici, care este urmarit penal pentru fapte de coruptie, a anuntat, duminica seara, ca isi retrage candidatura la Primaria Ploiesti avand in vedere faptul ca este vizat de o ancheta, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Senatorul Andrei Volosevici s-a prezentat la DNA Ploiesti

Senatorul PNL Andrei Volosevici, fost primar al Ploiestiului, care este urmarit penal pentru fapte de coruptie in legatura cu finantarea echipei de fotbal Petrolul Ploiesti, s-a prezentat, joi dimineata, la sediul DNA Ploiesti, informeaza Agerpres.

Andrei Volosevici, candidatul PNL pentru un nou mandat la Primaria Ploiesti, a anuntat ca se retrage din cursa electorala

Senatorul Andrei Volosevici, care luna trecuta si-a lansat candidatura pentru un nou mandat la Primaria Ploiesti din partea PNL, a anuntat, duminica seara, ca se retrage din cursa electorala, decizia fiind luata dupa ce DNA a inceput urmarirea penala impotriva sa pentru luare de mita si abuz in serviciu.

Senatorul Andrei Volosevici, fostul primar al Ploiestiului, la audieri la DNA

Andrei Volosevici, fostul primar al Ploiestiului din perioada 2008-2012, a venit joi dimineata la audieri la DNA. Senatorul a fost pus saptamana trecuta sub urmarire penala.

Senatorul Volosevici s-a prezentat la DNA Ploiesti, in dosarul Petrolul

Senatorul PNL Andrei Volosevici, fost primar al Ploiestiului, care este urmarit penal pentru fapte de coruptie in legatura cu finantarea echipei de fotbal Petrolul Ploiesti, s-a prezentat, joi dimineata, la sediul DNA Ploiesti.

PNL ramane fara candidat la Primaria Ploiesti

Senatorul PNL Andrei Volosevici, care este urmarit penal pentru fapte de coruptie, a anuntat, duminica seara, ca isi retrage candidatura la Primaria Ploiesti avand in.

Alexandru Bogdan, fost director in Academia Romana, urmarit penal

Alexandru Bogdan, fostul director al fundatiei Patrimoniu din Academia Romana, a fost pus sub urmarire penala de Directia Nationala Anticoruptie DNA) intr-un dosar privind instrainarea mai multor terenuri ale Academiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )