Libnet.ro
UNICEF

17:15

Senatul a adoptat proiectul PSD privind repatrierea aurului Romaniei

B1 B1,
Senatul a adoptat proiectul PSD privind repatrierea aurului Romaniei

Proiectul initiat de presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si de senatorul PSD, Serban Nicolae, referitor la aurul Romaniei a fost adoptat, luni, de Senat, informeaza News. ro. in documentul. continuă pe B1

SONDAJ E ok proiectul PSD ca BNR sa repatrieze rezerva de aur?

Senatul este asteptat, luni, sa voteze asupra proiectului initiat de Liviu Dragnea si Serban Nicolae, ca BNR sa repatrieze 91,5% din aurul depozitat de Romania in strainatate. Senatul e forul sesizat, decizionala fiind camera. Sondaj HotNews. ro: E ok proiectul PSD privind repatrierea aurului din strainatate?.

Senatul a adoptat proiectul de lege al lui Liviu Dragnea privind repatrierea aurului

Senatul a adoptat, luni, in calitate de prim for sesizat, proiectul legislativ initiat de Liviu Dragnea si Serban Nicolae care prevede ca Banca Nationala a Romaniei BNR) sa repatrieze 91,5% din aurul depozitat de Romania in strainatate, respectiv aproape 56 de tone de aur, relateaza Mediafax. Camera Deputatilor are rol de for decizional.

Rezervele valutare aflate la BNR au scazut in martie cu 460 de milioane de euro. Pastrarea aurului in strainatate ofera credibilitate ca ne putem onora obligatiile financiare asumate

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei erau de 32,03 miliarde de euro la finalul lunii martie, fata de 32,49 miliarde euro la 28 februarie 2019, au transmis luni reprezentantii BNR. Rezerva de aur s-a mentinut la 103,7 tone, valoarea acesteia fiind de 3. 85 miliarde de euro. Informatiile vin in ziua in care Senatul va dezbate proiectul de lege privind pastrarea in tara a 95% din aurul Romaniei.

Senatul, asteptat sa voteze, luni, proiectul lui Liviu Dragnea privind repatrierea rezervei de aur

Senatul are pe ordinea de zi a plenului de luni, care va incepe la ora 16. 00, proiectul initiat de Liviu Dragnea si Serban Nicolae care prevede ca Banca Nationala a Romaniei BNR) sa repatrieze 91,5% din aurul depozitat de Romania in strainatate, respectiv aproape 56 de tone de aur.

Repatrierea aurului BNR, initiata de Dragnea si Nicolae, votata luni in Senat

Proiectul initiat de Liviu Dragnea si Serban Nicolae care prevede ca Banca Nationala a Romaniei BNR) sa repatrieze 91,5% din aurul depozitat de Romania in strainatate, respectiv aproape 56 de tone de aur, va fi votat luni in Plenul Senatului.

Senatorii au adoptat proiectul prin care BNR trebuie sa aduca in tara rezerva de aur

Senatul a adoptat astazi, proiectul de lege prin care Banca Nationala a Romaniei este obligata sa aduca in tara aproape toata rezerva de aur tinuta in Londra, la Banca Angliei, initiat de presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, si de senatorul Serban Nicolae.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )