Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sentinta in cazul celei mai violente furtuni din Romania ultimilor ani: vijelia nu este considerata caz de forta majora

Adevărul Adevărul,
Sentinta in cazul celei mai violente furtuni din Romania ultimilor ani: vijelia nu este considerata caz de forta majora

Doua instante au stabilit ca furtuna din 17 septembrie 2017, care a omorat cinci oameni numai in Timis si a provocat daune materiale de milioane de lei, nu poate fi considerata un caz de forta majora. continuă pe Adevărul

FOTO Femeia care a nascut 21 de copii pana la 40 de ani: povestea celei mai numeroase familii din Marea Britanie, care a starnit revolta telespectatorilor

Sue si Noel Radford, parintii a 21 de copii, si-au expus povestea de viata aparte in cadrul unui documentar televizat, in care cei doi prezinta cum au ajuns sa aiba atat de multi de copii si marturisesc varsta frageda la care mamica a dat nastere primului lor copil. Telespectatorii au avut cuvinte grele la adresa tatalui.

Pentagonul a cheltuit inca 2,9 milioane de dolari pentru bazele militare din Romania! Bloomberg se intreaba de ce ne-au cumparat si o Dacia Sandero

Bloomberg, una dintre cele mai cunoscute publicatii americane, se intreaba de ce contribuabilii din Statele Unite ale Americii au cumparat Ministerului Apararii din Romania o Dacia Sandero Stepway 2, relateaza ad.

O mare banca din Romania dispare din 3 ianuarie

Una dintre cele mai cunoscute banci comerciale din Romania isi incheie activitatea incepand de maine, a informat institutia bancara, instruindu-si clientii asupra posibilitatilor pe care le pot avea de.

O banca importanta din Romania isi inceteaza activitatea

O mare banca din Romania isi va inceta operatiunile incepand de pe 3 ianuarie. Una dintre cele mai cunoscute banci comerciale din tara noastra este la final de drum. Sfarsitul anului 2018 a insemnat,.

Business report: Romnia importa energie electrica la cel mai mare pret din regiune; Statele europene de unde au provenit cele mai multe alimente cu risc pentru populatie; Turistii straini, surprinsi de suma pe care au cheltuit-o n Romnia, de Revelion

Harta judetelor care atrag cei mai multi turisti. Unde s-au inregistrat cele mai mari cresteri. Cea mai mare crestere a numarului de turisti. Pretul aurului a atins cel mai inalt nivel din aprilie 2017. Cu cat se vinde gramul. Cotatiile publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR) arata o.

Un cioban din Romania a fost chemat in instanta de patroana unui club erotic din Germania. Motivul este uluitor

Patroana unui club erotic din Bavaria a cautat un an intreg un client din Romania care nu i-a achitat nota de plata, 1451,80 de euro. Femeia avea numele barbatului si il vazuse intr-o imagine live pe.

Pietrele vii din Romania care cresc si se misca. Cum e posibil

Cunoscuti in popor si sub denumirea de dorobanti, balatruci, pietre vii sau pietre care cresc dupa ploaie, trovantii au forme bizare, sferice sau elipsoidale, si marimi diferite, de la cativa centimetri pana la cativa metri. Cum este posibil ca aceste pietre sa creasca si sa se miste. Campul cu trovanti din Costesti este usor de [] .

Dezastru: Jumatate de milion de elevi si copii au plecat din Romania in zece ani

Numarul studentilor, elevilor si copiilor din grupa de varsta 0-19 ani care au emigrat din Romania intre 2007 si 2017 este de 484. 753 de persoane, potrivit unei lucrari publicate in Revista Romana de Statistica. Daca ii punem si pe cei de pana la 21-22.

ROBOR la trei luni, cel mai scazut nivel din ultima jumatate de an

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,99%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor publicate joi de.

Trump: As putea fi cea mai populara persoana din Europa/ Vreau ca Europa sa plateasca

Presedintele SUA, Donald Trump, sustine ca ar putea sa fie cea mai populara persoana din Europa si ca ar putea sa candideze pentru orice functie europeana daca si-ar dori. Reactia lui Trump vine dupa ce sondajele l-au cotat ca una dintre cele mai nepopulare figuri politice de pe continentul European, relateaza The Independent.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )