Libnet.ro
UNICEF

19:00

Serena Williams afla astazi daca poate juca la Miami Open. Simona Halep incepe vineri

Online Sport Online Sport,
Serena Williams afla astazi daca poate juca la Miami Open. Simona Halep incepe vineri

Lidera mondiala Serena Williams, cu care Simona Halep s-ar putea intalni in semifinale la Miami,va fi supusa, marti, unor amanuntite controale medicale pentru a vedea daca poate participa la turneul american, cel care se desfasoara foarte aproape de resedinta acesteia din Palm Beach. continuă pe Online Sport

Udrea afla astazi daca scapa de arest in dosarul Gala Bute. Prietena fostei sefe PMP pune paie pe foc si ataca DNA

Elena Udrea afla astazi daca mai sta o luna in arest preventiv dupa data de 26 martie, cand ii expira mandatul. Magistratii de la inalta Curte vor judeca prelungirea mandatului de arestare in dosarul Gala.

WTA Miami: Monica Niculescu, in turul doi, unde o va intalni pe Serena Williams

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 70 WTA, s-a calificat in turul doi al turneului de la Miami, de categorie Premier Mandatory, dupa ce a trecut de americanca Shelby Rogers, scor 7-6 1), 6-1, si va juca in runda urmatoare cu numarul 1 mondial, Serena Williams.

WTA Miami: Simona Halep, posibil duel cu Serena Williams in semifinale

Simona Halep va participa la turneul WTA de la Miami, competitie unde este cap de serie numarul trei. Conform tragerii la sorti, Simona se afla pe aceeasi parte de tablou cu Serena Williams, jucatoare pe care ar putea sa o intalneasca in semifinale. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Tragerea la sorti pentru Miami Open le aduce din nou pe Simona Halep si pe Serena Williams in aceeasi jumatate de tablou

Simona Halep si Serena Williams au ratat de putin intalnirea la Indian Wells, dupa ce numarul 1 s-a retras chiar inaintea mult anticipatei partide. Cele doua ar putea primi o noua sansa la Miami.

ABANDON Simona Halep-Serena Williams in semifinale la Indian Wells. Serena Williams a abandonat!

Organizatorii turneului de la Indian Wells au anuntat ora de disputare a semifinalei dintre Simona Halep si Serena Williams. Mult asteptata partida nu a mai avut loc din cauza abandonului Serenei Williams. Aceasta a acuzat dureri la genunchi si a preferat sa se retraga fara sa joace nici macar o singura minge.

Cat de accidentata e Serena Williams! Se reface la plaja, cu o revista

Serena Williams a abandonat la Indian Wells inaintea semifinalei pe care ar fi trebuit sa o joace impotriva Simonei Halep. Ea a invocat o accidentare la genunchi.

Simona Halep - Serena Williams. Verdictul medicilor in cazul accidentarii suferite de liderul american

Serena Williams 1 WTA) a anuntat ca se retrage cu putin timp inainte de disputarea semifinalei sale cu Simona Halep 3 WTA), la Indian Wells. intre timp, americanca a revenit cu detalii despre starea sa medicala.

Serena Williams: Sunt nerabdatoare sa revin la Indian Wells anul viitor

Jucatoarea Serena Williams, locul 1 WTA, care a revenit la Indian Wells dupa 14 ani de absenta, dar s-a retras din cauza unei accidentari inaintea semifinalei de vineri, ce urma sa o dispute cu Simona Halep, a.

Simona Halep, in finala turneului de la Indian Wells. Serena Williams s-a retras

Simona Halep s-a calificat fara joc in finala turneului WTA de la Indian Wells , dotat cu premii totale de 5. 235 dolari, vineri, dupa ce principala favorita, americanca Serena Williams, s-a retras.

Simona Halep - Serena Williams. Prima reactie a liderului american, dupa retragerea din semifinalele Indian Wells

Serena Williams 1 WTA) a anuntat ca se va retrage de la Indian Wells cu putin timp inainte de semifinala cu Simona Halep 3 WTA), care ar fi trebuit sa se dispute in noaptea de vineri spre sambata.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )