Libnet.ro
UNICEF

06:00

Simona Halep, in finala turneului de la Indian Wells. Serena Williams s-a retras

B1 B1,
Simona Halep, in finala turneului de la Indian Wells. Serena Williams s-a retras

Simona Halep s-a calificat fara joc in finala turneului WTA de la Indian Wells , dotat cu premii totale de 5. 235 dolari, vineri, dupa ce principala favorita, americanca Serena Williams, s-a retras. continuă pe B1

Novak Djokovici si Roger Federer se vor intalni in finala turneului de la Indian Wells

Jucatorul de tenis Novak Djokovici numarul 1 ATP) l-a invins, sambata, in doua seturi, 6-2, 6-3, pe Andy Murray, locul 4 ATP, si s-a calificat in finala turneului de la Indian Wells unde il va intalni pe elvetianul Roger Federer.

LIVETEXT: Simona Halep lupta pentru sferturi la Indian Wells

Jucatoarea de pe locul trei WTA, Simona Halep, o inalneste la aceasta ora pe Karolina Pliskova din Cehia, sportiva aflata pe pozitia a 14-a a clasamentului WTA intr-un meci care o va trimite pe castigatoare in sferturile de finala ale Indian Wells.

Indian Wells: Simona Halep trece de Pliskova, 6-4, 6-4. Urmeaza Carla Suarez Navaro

Jucatoarea de pe locul trei WTA, Simona Halep, a invins-o pe Karolina Pliskova din Cehia si s-a calificat in sferturile de finala ale Indian Wells. Carla Suarez Navarro va fi urmatorul obstacol al Simonei la Indian Wells.

Simona Halep, in finala la Indian Wells dupa ce Serena Williams s-a retras inaintea semifinalei. Adversara romancei va fi Jelena Jankovic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a ajuns in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, dupa ce americanca Serena Williams, locul 1 WTA, s-a retras inaintea partidei directe, din semifinale, din cauza unei accidentari la genunchiul drept, a anuntat WTA. Adversara romancei va fi Jelena Jankovic, sarboaica invingand-o in cealalta semifinala pe Sabine Lisicki Germania) cu 3-6, 6-3, 6-1.

Simona Halep, in finala la Indian Wells! Cum a comentat ea abandonul Serenei: Nu sunt nici fericita, nici trista

Simona Halep va juca duminica in finala Indian Wells, in care a ajuns fara sa joace. Liderul american Serena Williams a declarat forfait din cauza unei accidentari la genunchi.

Simona Halep, in finala la Indian Wells! Cand va avea loc meciul cu Jelena Jankovici

Simona Halep s-a calificat in finala Indian Wells, dupa ce Serena Williams a abandonat partida dinainte de a incepe. Simona va juca impotriva Jelenei Jankovici si porneste cu doua avantaje mari.

Serena Williams merge in semifinale cu o cifra care o sperie pe Simona Halep, dar arata si semne de slabiciune

Serena Williams s-a calificat joi dimineata in semifinalele de la Indian Wells si o va intalni in urmatoarea faza pe Simona Halep.

Novak Djokovici si Roger Federer se vor intalni in finala de la Indian Wells

Jucatorul de tenis Novak Djokovici numarul 1 ATP) l-a invins, sambata, in doua seturi, 6-2, 6-3, pe Andy Murray, locul 4 ATP, si s-a calificat in finala turneului de la Indian Wells unde il va intalni pe elvetianul Roger Federer.

ABANDON Simona Halep-Serena Williams in semifinale la Indian Wells. Serena Williams a abandonat!

Organizatorii turneului de la Indian Wells au anuntat ora de disputare a semifinalei dintre Simona Halep si Serena Williams. Mult asteptata partida nu a mai avut loc din cauza abandonului Serenei Williams. Aceasta a acuzat dureri la genunchi si a preferat sa se retraga fara sa joace nici macar o singura minge.

FOTO Halep, surpriza mare inaintea meciului cu Serena: Simona a primit o doza de energie la Indian Wells

Simona Halep se pregateste de confruntarea cu liderul mondial, in semifinale, la Indian Wells, iar cu 24 de ore inainte de meci, ea a fost incurajata de o legenda vie.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )