Libnet.ro
UNICEF

19:00

Serena Williams: cum arata noua ei casa din Miami, pe care a decorat-o impreuna cu sora ei, Venus

Adevărul Adevărul,
Serena Williams: cum arata noua ei casa din Miami, pe care a decorat-o impreuna cu sora ei, Venus

Serena Williams a cumparat aceasta proprietate intinsa pe 1. 350 de metri patrati in urma cu cinci ani, hotarata sa o transforme in casa ei de vis. Cea care a ajutat-o enorm a fost chiar sora ei, Venus. continuă pe Adevărul

Cum arata noua casa a Adelei Popescu. Vedeta sta in lux, imaginile spun totul

Adela Popescu si Radu Valcan s-au mutat in casa noua. Cum arata locuinta de lux a celor doua vedete. Adela Popescu si Radu Valcan vor fi parinti pentru a treia oara Adela Popescu si Radu Valcan sunt unul dintre cuplurile care pot fi exemplu pentru cei din jur. Se iubesc si formeaza o familie frumoasa.

FOTO Serena Williams a facut senzatie cu noul echipament

Serena Williams a facut pasul spre turul al doilea de la Australian Open, americanca cedand doar doua game-uri 6-1, 6-1) in meciul cu Laura Siegemund. Pe langa jocul in sine unul de un nivel foarte ridicat), Serena a captat atentia si gratie echipamentului de joc.

Serena Williams, excentrica la Australian Open. A jucat intr-o tinuta viu colorata si mulata (VIDEO + FOTO)

Serena Williams a furat toate privirile la Australian Open. Sportiva americanca s-a facut remarcata din nou, cu o alta tinuta iesita din comun. De data aceasta, echipamentul a fost mai extravagant ca.

Australian Open: Irina Begu pierde in primul tur si rateaza duelul cu Serena Williams

Irina Begu a fost invinsa de Nina Stojanovic cu 6-3, 6-4, luni, la Melbourne, intr-un meci din prima runda a turneului Australian Open, primul de Grand Slam al anului. Daca ar fi obtinut calificarea in turul urmator, romanca ar fi intalnit-o pe Serena Williams.

Cea mai stramta casa din Londra, cu o latime de doar 1,7 metri, a fost scoasa la vanzare

Prinsa intre un salon de coafura si un cabinet de medicina, trecatorii ar putea chiar sa rateze cladirea: cea mai stramta casa din Londra - cu o latime de doar 1,7 metri - a fost scoasa la vanzare, pentru peste un milion de euro, scrie AFP.

FOTO Serena Williams si-a explicat alegerea vestimentara: De ce s-a imbracat ca un curcubeu

Imaginile primei zile de la Australian Open au fost oferite de americanca de 39 de ani, care a atras toate privirile din momentul in care a pasit pe teren.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )