Libnet.ro
UNICEF

13:15

Serena Williams face glume pe seama Unchiului Sam

Online Sport Online Sport,
Serena Williams face glume pe seama Unchiului Sam

Titlul cucerit duminica seara la US Open, al 17-lea din cariera intr-un turneu de Mare Slem, a facut ca Serena Williams sa devina prima jucatoare de tenis din lume care castiga peste 9 milioane de dolari intr-un singur an competitional. continuă pe Online Sport

Serena Williams a castigat pentru a 5-a oara titlul la US Open

Serena William, numarul unu in tenisul mondial feminin, isi pastreaza titlul la US Open, dupa ce a invins-o duminica, in finala turneului, pe Victoria Azarenka Belarus, numarul 2 in clasamentul mondial) cu scorul 7-5, 6-7 6/8), 6-1. Serena Williams castiga pentru a 5-a oara in cariera titlul la US Open, dupa victoriile din 1999, 2002, 2008 si 2012.

Serena Williams a castigat turneul de la US Open. Este pentru a doua oara consecutiv.

Numarul 1 mondial Serena Williams a castigat turneul de la US Open pentru a doua oara consecutiv, dupa ce a invins-o in finala pe Victoria Azarenka, locul 2 WTA, scor 7-5, 6-7 6/8), 6-1, potrivit B1TV. Meciul a durat doua ore si 45 de minute, fiind cea mai lunga finala feminina de la aparitia cronometrarii in 1980. In urma cu un an, Williams a castigat tot in fata jucatoarei din Belarus. Williams s-a impus pentru a cincea oara la Flushing Meadows dupa 1999, 2002, 2008, 2012) si pentru a .

Serena Williams a castigat turneul de la US Open pentru a doua oara consecutiv

Numarul 1 mondial Serena Williams a castigat turneul de la US Open pentru a doua oara consecutiv, dupa ce a invins-o in finala pe Victoria Azarenka, locul 2 WTA, scor 7-5, 6-7 6/8), 6-1. Meciul a durat dou.

FOTO Serena Williams castiga al cincelea titlu US Open

Jucatoarea de tenis Serena Williams a castigat, duminica seara, campionatul feminin US Open in fata Victoriei Azarenka, cu 7-5, 6-7, 6-1.

Serena Williams obtine al cincilea titlu la US Open

Lidera mondiala Serena Williams s-a impus, duminica seara, in fata Victorie Azarenka, a doua jucatoare a lumii, in finala turneului feminin de la Flushing Meadows.

Serena Williams s-a calificat in finala de la US Open, unde o va intalni pe Victoria Azarenka

Jucatoarea Serena Williams s-a calificat in finala de la US Open, urmand sa dispute partida in compania Victoriei Azarenka. Americanca a jucat si finala de anul trecut a turneului de Grand Slam, castigand cu.

US Open: Victoria Azarenka si Serena Williams se vor confrunta din nou in finala

Primele doua jucatoare in clasamentul mondial, Serena Williams si Victoria Azarenka, se vor duela in finala de la US Open, pentru a doua oara consecutiv.

Serena Williams, pentru a cincea oara campioana la US Open

Suprematia Serenei Williams in tenisul feminin continua. Americanca de 32 de ani a invins-o pe Victoria Azarenka Belarus) si a castigat pentru a cincea oara in cariera la US Open, ultimul turneu de Grand Slam.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )