Libnet.ro
UNICEF

07:15

Serena Williams si Maria Sharapova trec in turul 3 la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Serena Williams si Maria Sharapova trec in turul 3 la Australian Open

Serena Williams si Maria Sharapova si-au tinut blazonul si au avansat fara nici o problema, marti noapte, in turul 3 de la Australian Open. continuă pe Online Sport

Australian Open (f): Victorii lejere pentru Serena Williams si Maria Sharapova

Serena Williams a cedat doar trei game-uri in partida cu Hsieh Su-Wei, favorita numarul unu impunandu-se cu 6-1, 6-2. In urma acestui rezultat, liderul din ierarhia WTA s-a calificat in turul trei de la Australian Open. In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Maria Sharapova: 6-2, 6-1 cu Aliaksandra Sasnovich. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu.

Australian Open: Debut in forta - Novak Djokovic, Roger Federer, Serena Williams si Maria Sharapova vor juca in prima zi

In acesta noapte va incepe Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Dupa mai multe saptamani de pauza, tenisul spectacol revine in forta la Melbourne. Inca din prima zi de intreceri vom avea nume mari care vor sustine reprezentatii pe arenele din Melbourne Park. Novak Djokovic, Roger Federer, Serena Williams si Maria Sharapova vor juca in prima zi a competitiei de la Antipozi.

FOTOGALERIE Australian Open, ziua a treia - Imagini superbe de la Melbourne (Rezultatele complete)

Novak Djokovic, Roger Federer, Serena Williams, Maria Sharapova, Tomas Berdych si Agnieszka Radwanska au evoluat miercuri la Australian Open, obtinand toti calificarea in turul trei al competitiei de Grand Slam. Intra in material pentru a vedea unele din cele mai frumoase imagini ale zilei de la Melbourne si rezultatele complete.

Patru favorite eliminate in prima zi la Australian Open. Serena Williams si Maria Sharapova continua turneul

Luni a debutat o noua editie a Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului in tenisul mondial, cu meciurile programate in partea de sus a tablourilor de simplu.

Serena Williams si Maria Sarapova, calificate la pas in turul al treilea la Openul Australiei

Americanca Serena Williams, numarul unu mondial, si rusoaica Maria Sarapova, ocupanta locului 5 in ierarhia WTA, s-au calificat fara probleme in turul al treilea al Openului Australiei la tenis, in urma.

FOTO Australian Open: Serena Williams face tenis sau sumo?

Fotografia primei zile de la Australian Open o are in prim plan pe lidera mondiala Serena Williams, cea care a revenit pe teren dupa patru luni de pauza cu o victorie in doua seturi.

Australian Open 2016: Simona Halep, avertisment pentru Serena Williams: La 34 de ani nu mai e ca la 25. Romanca stie cum o poate invinge pe americanca

Simona Halep va debuta marti la Australian Open, competitie pe care o incepe din postura de favorita numarul 2, dupa Serena Williams.

Patru favorite eliminate in prima zi la Australian Open. Serena Williams continua turneul

Luni a debutat o noua editie a Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului in tenisul mondial, cu meciurile programate in partea de sus a tablourilor de simplu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )