Libnet.ro
UNICEF

11:45

Serghei Lavrov: Rusia va recunoaste alegerile organizate de separatisti in estul Ucrainei

B1 B1,
Serghei Lavrov: Rusia va recunoaste alegerile organizate de separatisti in estul Ucrainei

Rusia va recunoaste rezultatele alegerilor legislative si prezidentiale organizate la 2 noiembrie de rebelii prorusi in regiunile controlate de ei in estul Ucrainei, a anuntat marti ministrul rus de Externe,. continuă pe B1

Serghei Lavrov: Rusia recunoaste rezultatele alegerilor parlamentare din Ucraina

Rusia recunoaste rezultatele alegerilor legislative desfasurate duminica in Ucraina, a declarat luni ministrul de externe Serghei Lavrov, citat de RIA Novosti, transmite Reuters.

Serghei Lavrov: Federatia Rusa va recunoaste alegerile organizate de separatisti in estul Ucrainei

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, sustine ca Federatia Rusa va recunoaste rezultatele alegerilor legislative si prezidentiale organizate la 2 noiembrie de rebelii prorusi in regiunile controlate de ei in estul Ucrainei .

Serghei Lavrov se lauda ca Rusia nu a pus niciodata la indoiala dreptul Ucrainei de a avea un parteneriat cu UE

Rusia nu a pus la indoiala niciodata dreptul Ucrainei de a dezvolta un parteneriat cu Uniunea Europeana, ci doar a avertizat asupra riscurilor economice pe care le presupun aceste relatii, a declarat Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, citat de RIA Novosti.

Serghei Lavrov: Ingerintele SUA si ale Occidentului in afacerile altor state, o lovitura grea data stabilitatii mondiale

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat intr-un interviu acordat cotidianului norvegian Verdens Gang ca ingerintele Statelor Unite si ale statelor occidentale in general in afacerile interne ale altor tari aduc o lovitura grea stabilitatii internatioale, relateaza agentia Itar Tass.

Adjunctul lui Serghei Lavrov: Votul din Ucraina ar putea ajuta pacea, insa procesul ar putea fi subminat de nationalisti

Alegerile legislative anticipate din Ucraina au consacrat victoria partizanilor solutionarii pasnice a conflictului din estul acestei tari, a apreciat luni Grigori Karazin, adjunct al ministrului rus de externe,.

Lavrov: Rusia nu a pus niciodata la indoiala dreptul Ucrainei de a avea un parteneriat cu UE

Rusia nu a pus la indoiala niciodata dreptul Ucrainei de a dezvolta un parteneriat cu Uniunea Europeana, ci doar a avertizat asupra riscurilor economice pe care le presupun aceste relatii, a declarat ministrul rus.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )