Libnet.ro
UNICEF

15:45

Sergiu Lucinschi, pus sub control judiciar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sergiu Lucinschi, pus sub control judiciar

Sergiu Lucinschi fiul fostului presedinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi), suspect intr-o speta de coruptie alaturi de Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, ieri noapte, inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), scriu surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Managerul Spitalului de Psihiatrie Socola, eliberat si pus sub control judiciar

Update 19. 18- Managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi, Lucian Burlea, retinut intr-un dosar privind angajari ilegale si atribuirea unor contracte de achizitii, a fost pus sub control judiciar,.

Sergiu Lucinschi va fi cercetat sub control judiciar, in dosarul de santaj

Instanta suprema a decis, miercuri, cercetarea sub control judiciar in cazul fiului fostului presedinte al Republicii Moldova Sergiu Lucinschi si arestarea preventiva a ofiterului de politie de la DIICOT Constantin Comaneanu, in dosarul de santaj si trafic de influenta, informeaza Mediafax.

Seful arestului din Neamt a fost pus sub control judiciar. A luat mita o oaie si cateva sute de euro

Seful arestului din Neamt si un politist sunt cercetati de procurori pentru ca ar fi luat spaga o carcasa de oaie si cateva sute de euro. in schimb, cei doi urmau sa o ajute pe sotia unui detinut sa.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, va fi cercetat sub control judiciar

Fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi va fi cercetat sub control judiciar pentru urmatoarele 60 de zile, informeaza B1 TV Potrivit procedurii, acesta se va prezenta la politia din Voluntari.

Comisar sef din cadrul IPJ Neamt, sub control judiciar pentru luare de mita

Comisarul sef din cadrul IPJ Neamt, Ioan Catana este cercetat sub control judiciar, intrucat este acuzat de luare de mita, informeaza un comunicat de presa remis de DNA.

Aproape 160 de persoane puse sub control judiciar si 62 in arest la domiciliu, in ultima saptamana

Aproape 160 de persoane au fost puse sub control judiciar si 62 arestate la domiciliu, in ultima saptamana, iar pentru alte 34 de persoane au fost inlocuite masurile preventive de supraveghere dispuse initial, cu alte masuri, potrivit Politiei Romane.

DNA: Sergiu Lucinschi se lauda la telefon ca tatal sau, fost presedinte al Republicii Moldova, a facut toata combinatia

Sergiu Lucinschi, cercetat sub control judiciar pentru fapte de coruptie, a afirmat, intr-o discutie cu omul de afaceri Alexandru Horpos, ca tatal sau, Petru Lucinschi, fost presedinte al Republicii Moldova, a.

Sergiu Lucinschi, plasat de judecatorii Curtii Supreme sub control judiciar. Politistul Constantin Comaneanu, arestat preventiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, miercuri, cererea DNA de arestare preventiva a lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, urmand ca acesta sa fie cercetat sub control judiciar pe o perioada de 60. in acelasi dosar, Constantin Comaneanu, ofiter de politie din cadrul DIICOT, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia instantei nu este definitiva.

Sergiu Lucinschi va fi cercetat in libertate in dosarul de santaj de la Bucuresti

Fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi va fi cercetat sub control judiciar pentru urmatoarele 60 de zile, informeaza B1 TV Potrivit procedurii, acesta se va prezenta la politia din Voluntari si, timp de doua luni, nu va putea sa paraseasca tara.

Sergiu Lucinschi, retinut de DNA

Omul de afaceri Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi, a fost retinut, ieri seara, de procurorii DNA, dupa audieri de aproape doua ore si perchezitii la locuinta sa din Voluntari, scriu surse din presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )