Libnet.ro
UNICEF

18:00

Managerul Spitalului de Psihiatrie Socola, eliberat si pus sub control judiciar

Antena3 Antena3,
Managerul Spitalului de Psihiatrie Socola, eliberat si pus sub control judiciar

Update 19. 18- Managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi, Lucian Burlea, retinut intr-un dosar privind angajari ilegale si atribuirea unor contracte de achizitii, a fost pus sub control judiciar,. continuă pe Antena3

Sergiu Lucinschi, pus sub control judiciar

Sergiu Lucinschi fiul fostului presedinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi), suspect intr-o speta de coruptie alaturi de Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, ieri noapte, inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), scriu surse din presa.

Managerul Spitalului de Psihiatrie Socola a fost ridicat

UPDATE: Managerul Spitalului de Psihiatrie Socola, Lucian Burlea a fost ridicat. -----La spitalul de Psihiatrie Socola au loc mai multe perchezitii intr-un dosar privind angajari ilegale si atribuirea unor.

Seful arestului din Neamt a fost pus sub control judiciar. A luat mita o oaie si cateva sute de euro

Seful arestului din Neamt si un politist sunt cercetati de procurori pentru ca ar fi luat spaga o carcasa de oaie si cateva sute de euro. in schimb, cei doi urmau sa o ajute pe sotia unui detinut sa.

Directorul Spitalului de Psihiatrie Socola, retinut de DNA

Actualizare 11:05 Directorul de la Socola, banuit de abuz in serviciu si fals intelectual Stefan-Lucian Burlea managerul Spitalului Clinic de Psihiatrie Socola Iasi), retinut azi-noapte de catre DNA, este suspectat de abuz in serviciu si fals intelectual.

Coruptie la Spitalul Clinic de Psihiatrie Socola. Managerul si complicii sai au fost retinuti

Managerul Spitalului Clinic de Psihiatrie Socola, seful serviciului achizitii, jurista unitatii medicale si inca alte doua angajate au fost retinute 24 de ore pentru coruptie. Potrivit procurorilor, in aprilie.

UPDATE: Managerul Spitalului Socola, RETINUT in dosarul privind angajari ilegale. Fostul sef al Serviciului Achizitii, ARESTAT

UPDATE: Managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi a fost retinut in dosarul privind angajari ilegale, dupa aproape 12 ore de audieri, potrivit Mediafax.

UPDATE: Managerul Spitalului Socola, RETINUT in dosarul privind angajari ilegale

UPDATE: Managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi a fost retinut in dosarul privind angajari ilegale, dupa aproape 12 ore de audieri, potrivit Mediafax.

UPDATE: Managerul Spitalului Socola, dus cu mascatii la audieri

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza, marti, perchezitii la Spitalul de Psihiatrie Socola, din Iasi, intr-un dosar care vizeaza achizitii publice frauduloase si angajari ilegale, informeaza Mediafax.

Directorul Institutului de Psihiatrie Socola, retinut de DNA

Directorul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi, Lucian Burlea, ridicat de procurorii DNA dupa perchezitiile facute, ieri, in mai multe birouri ale unitatii medicale intr-un dosar privind angajari ilegale si atribuirea unor contracte de achizitii), a fost retinut dupa aproape 12 ore de audieri, relateaza mass media.

DNA face perchezitii la Spitalul de Psihiatrie Socola

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Iasi fac, in aceasta dimineata, perchezitii in Iasi, surse judiciare declarandu-ne ca, printre locurile vizate, se numara Spitalul de Psihiatrie Socola, ancheta avand legatura cu achizitii publice si cu angajari de personal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )