Libnet.ro
UNICEF

07:30

Sfantul Ioan Botezatorul, celebrat duminica. Cati romani isi serbeaza onomastica

Adevărul Adevărul,
Sfantul Ioan Botezatorul, celebrat duminica. Cati romani isi serbeaza onomastica

Peste 2 milioane de romani - aproape 650. 000 de femei si peste 1,3 milioane de barbati - poarta numele Sfantului Ioan Botezatorul, serbandu-si, duminica, onomastica. Cele mai populare nume sunt Ioan, Ion, Ioana si Ionela, insa exista si derivate ale acestora, precum Jan, Ivan, Nela si Onuta. continuă pe Adevărul

Ce trebuie sa faci de Sfantul Ioan Botezatorul! Orice femeie ar trebui sa stie asta

Astazi crestinii il sarbatoresc pe Sfantul Ioan Botezatorul, cel care l-a botezat pe Fiul lui Dumnezeu. Acesta este praznuit a doua zi dupa Boboteaza si se spune ca incheie sarbatorile de ia.

Superstitii si datini de Sfantul Ioan. Ce este bine sa faci si ce e pacat sa faci in aceasta zi

Duminica, 7 ianuarie, credinciosii il sarbatoresc pe Sfantul Ioan Botezatorul, ocazia cu care aproape doua milioane de romani, care poarta numele Sfantului Ioan, isi vor serba.

SFANTUL ION 2018. Doua milioane de romani isi serbeaza onomastica

Soborul Sfantului Proroc Ioan Botezatorul si inaintemergatorul Domnului are loc a doua zi dupa Boboteaza, la 7 ianuarie, potrivit obiceiului ca dupa marile praznice.

Sfantul Ioan. Aceasta este rugaciunea pe care trebuie sa o spui pe 7 ianuarie

In fiecare an, pe 7 ianuarie, sarbatorim Soborul Sfantului Ioan Botezatorul, zi in care il cinstim pe cel care l-a botezat pe Hristos inIordan. Sfantul Ioan Botezatorul s-a nascut in cetatea Orini, in familia.

Peste doua milioane de romani isi serbeaza onomastica duminica

Peste doua milioane de romani - aproape 650. 000 de femei si peste 1,3 milioane de barbati - poarta numele Sfantului Ioan Botezatorul, serbandu-si, duminica, onomastica. Cele mai populare nume sunt Ioan, Ion, Ioana si Ionela, insa exista si derivate ale acestora, precum Jan, Ivan, Nela si Onuta.

Peste 2 milioane de romani isi serbeaza duminica onomastica

Peste 2 milioane de romani - aproape 650. 000 de femei si peste 1,3 milioane de barbati - poarta numele Sfantului Ioan Botezatorul, serbandu-si, duminica, onomastica. Cele mai populare nume sunt Ioan, Ion, Ioana si Ionela, insa exista si derivate ale acestora, precum Jan, Ivan, Nela si Onuta.

MESAJE DE SFANTUL IOAN. Cele mai frumoase MESAJE de SFANTUL ION pentru cei dragi

Crestinii ortodocsi de pretutindeni sarbatoresc in fiecare an, in data de 7 ianuarie, Soborul Sfantului Ioan Botezatorul, fiul Elisabetei si al preotului Zaharia,.

Obiceuri de Sf. Ioan Botezatorul, apostolul care a anuntat venirea lui Hristos. De ce trebuie sa fii vesel pe 7 ianuarie

Ziua Sfantului Ioan Botezatorul 7 ianuarie) reprezinta incheierea oficiala a Sarbatorilor de Iarna deschise la Sfantul Nicolae, pe 6 decembrie. Traditia populara spune ca cine nu este vesel in aceasta zi va avea parte de probleme tot anul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )