Libnet.ro
UNICEF

18:30

Sfatul psihologului: trei metode pentru indepartarea tensiunii din cuplu

România Liberă România Liberă,
Sfatul psihologului: trei metode pentru indepartarea tensiunii din cuplu

Cred ca tuturor ni s-a intamplat sa avem nevoie sa descarcam tensiunea, furia sau teama, sa vrem sa vorbim despre confuzie pentru a gasi reperele pe care sa le utilizam pentru a ordona o experienta emotionala. continuă pe România Liberă

O subsidiara a Gazprom a castigat licitatia pentru constructia sectiunii din Serbia a gazoductului South Stream

Grupul rus Gazprom a anuntat marti ca subsidiara sa Tsentrgaz a castigat procedura de licitatie pentru constructia sectiunii din Serbia a gazoductului South Stream, un proiect pe care Uniunea Europeana incearca in prezent sa-l blocheze, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Trei rachete au fost lansate din Fasia Gaza spre centrala nucleara israeliana Dimona

Trei rachete au fost lansate din Fasia Gaza spre centrala nucleara israeliana de la Dimona, insa niciuna nu a cazut in incinta complexului atomic, informeaza MEDIAFAX. Una dintre rachete a fost.

Angelina Jolie a dat in judecata tabloidul Daily Mail pentru publicarea imaginilor din perioada dependentei sale de droguri

Angelina Jolie a dat in judecata tabloidul Daily Mail, pe care il acuza de incalcarea vietii private, dupa ce site-ul britanic a publicat o inregistrare video din perioada in care actrita era dependenta de droguri, informeaza Mediafax.

Sanitas da Guvernului doua luni pentru cresterea salariilor din sanatate si asistenta social

Sanitas a respins oferta Guvernului de majorare a salariilor din sanatate si asistenta sociala mai mici de 1. 500 de lei, conform unui comunicat al sindicalistilor. Consilul National al Sanitas cere cresteri salariale pentru toti angajatii si da Guvernului un termen de doua luni pentru negocieri.

Business Report: BNR ajuta bancile cu jumatate de miliard de euro; O subsidiara a Gazprom a castigat licitatia pentru constructia sectiunii din Serbia a gazoductului South Stream; Cine ar putea cumpara fabricile de ciment detinute de Lafarge in Romania

De ce capitalistii vor buzunar comunist?Companiile straine de utilitati prezente pe piata din Romania se opun cu toata vehementa procesului. Zootehnia romaneasca, coordonata de straini. In timp ce fermierii romani acceseaza destul de greu finantare pentru agricultura, strainii au venit cu bani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )