Libnet.ro
UNICEF

21:15

Trei rachete au fost lansate din Fasia Gaza spre centrala nucleara israeliana Dimona

Antena3 Antena3,
Trei rachete au fost lansate din Fasia Gaza spre centrala nucleara israeliana Dimona

Trei rachete au fost lansate din Fasia Gaza spre centrala nucleara israeliana de la Dimona, insa niciuna nu a cazut in incinta complexului atomic, informeaza MEDIAFAX. Una dintre rachete a fost. continuă pe Antena3

Zeci de rachete, lansate in doar cateva minute din Fasia Gaza spre sudul Israelului

Aripa militara a miscarii islamiste Hamas a lansat, luni dupa-amiaza, zeci de rachete spre sudul Israelului, ca reactie la raiduri aeriene israeliene in Fasia Gaza soldate cu cel putin sapte morti,.

Zeci de rachete, lansate in doar cateva minute din Fasia Gaza spre sudul Israelului

Aripa militara a miscarii islamiste Hamas a lansat, luni dupa-amiaza, zeci de rachete spre sudul Israelului, ca reactie la raiduri aeriene israeliene in Fasia Gaza soldate cu cel putin sapte morti, relateaza.

Cel putin cinci rachete au fost trase din Fasia Gaza inspre Tel Aviv

Cel putin cinci rachete au fost trase, miercuri dimineata, din Fasia Gaza inspre Tel Aviv si imprejurimile sale. Potrivit postului militar de radio israelian, rachetele au fost interceptate in zbor de o baterie.

Benjamin Netanyahu: Israelul va continua atacurile asupra pozitiilor Hamas din Fasia Gaza

Israelul va continua atacurile asupra pozitiilor Hamas in Fasia Gaza, a declarat miercuri premierul israelian Benjamin Netanyahu, dupa o serie de consultari privind securitatea, cu participarea ministrului.

Hollande condamna tirurile de rachete si exprima solidaritatea Frantei fata de Israel

Presedintele francez, Francois Hollande, a condamnat ferm, miercuri, tirurile de rachete lansate din Fasia Gaza de Hamas inspre Israel si a exprimat solidaritatea Frantei premierului israelian, Benjamin.

UPDATE Israel: Atacuri cu rachete asupra oraselor Ierusalim, Tel Aviv si Haifa. Miscarea Hamas revendica atacul

Treisprezece palestinieni, dintre care doi copii, au fost ucisi si peste 80 raniti marti, in raidurile israeliene din Fasia Gaza, efectuate ca riposta in urma salvelor cu tiruri de rachete palestiniene, potrivit serviciilor palestiniene de urgenta, scrie AFP. UPDATE:Brigazile Ezzedin Al-Qassam, aripa militara a organizatiei islamiste Hamas, au revendicat atacurile cu racheta de marti seara indreptate catre Ierusalim, Tel Aviv si Haifa.

Fasia Gaza se pregateste pentru inca o noapte de foc. Netanyahu ordona armatei sa intensifice raidurile cu rachete

Peste 200 de rachete au aprins cerul Fasiei Gaza in noaptea de marti spre miercuri, iar premierul israelian a dat ordin armatei sa intensifice atacurile asupra palestinienilor in urmatoarele zile.

Israelul pregateste o interventie militara in Fasia Gaza. 40.000 de rezervisti au fost mobilizati

Israelul a lansat zeci de raiduri aeriene in Fasia Gaza. Ofensiva are loc in urma tirurilor de rachete care au vizat sudul Israelului, potrivit AFP. 000 de rezervisti au fost mobilizati in perspective unei interventii terestre impotriva miscarii palestiniene Hamas.

UPDATE: Israelul ia in calcul o invazie terestra in Fasia Gaza

Un oficial de rang inalt a declarat marti ca armata israeliana este pregatita pentru toate optiunile, inclusiv pentru o ofensiva terestra, cu scopul de a opri tirurile de rachete dinspre Fasia Gaza catre teritoriul israelian.

Fasia Gaza: Israelul a efectuat 160 de raiduri aeriene pe timpul noptii

Aviatia israeliana a desfasurat 160 de raiduri in Fasia Gaza impotriva Hamas in cursul noptii de marti spre miercuri, ca raspuns la continuarea tirurilor de racheta catre Israel, a anuntat purtatorul de cuvant al armatei, relateaza AFP, citata de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )