Libnet.ro
UNICEF

10:45

Sfaturi pentru cei care calatoresc in tarile cu transmitere locala a virusului Zika

Adevărul Adevărul,
Sfaturi pentru cei care calatoresc in tarile cu transmitere locala a virusului Zika

Persoanele care calatoresc in tarile cu transmitere locala a virusului Zika sunt sfatuite sa poarte pantaloni lungi si bluze sau camasi cu maneca lunga, dar si sa foloseasca masuri de protectie personala bazate pe protectia impotriva intepaturii de tantari. Asta potrivit informatiilor publicate pe site-ul Institutului National de Sanatate Publica INSP). continuă pe Adevărul

Vesti foarte proaste pentru cei care circula cu autobuzul fara bilet in Bucuresti

RATB lucreaza la un proiect de colaborare cu Jandarmeria Bucuresti, prin care controlorii sa fie insotiti de oamenii legii atunci cand efectueaza verificari pe liniile in care au fost inregistrati mai multi.

Informatii pentru persoanele ce calatoresc in zone cunoscute pentru transmiterea virusului Zika

Persoanele care calatoresc in tari cu transmitere locala a virusului Zika ZIKV) ar trebui sa foloseasca masuri de protectie personala bazate pe protectia impotriva intepaturii de tantari, atat in incinte, cat si in exterior, de la rasaritul soarelui pana la apus cand este intervalul maxim de activitate al tantarului vector, potrivit informatiilor publicate pe site-ul Institutului National de Sanatate Publica.

Ce trebuie sa stie persoanele care calatoresc in tari afectate de virusul Zika

Institutul National de Sanatate Publica INSP) recomanda persoanelor care calatoresc in tari cu transmitere locala a virusului Zika ZIKV) sa foloseasca masuri de protectie personala bazate pe protectia impotriva intepaturii de tantari, atat in incinte, cat si in exterior, de la rasaritul soarelui pana la apus cand este intervalul maxim de activitate al tantarului vector.

Vasile Dancu, despre legea privind reducerea pedepselor pentru detinutii care scriu carti

Vicepremierul Vasile Dancu a declarat la Realitatea TV ca legea care prevede reducerea pedepselor pentru detinutii care scriu carti are anumite inadvertente. Eu cred ca daca e vorba de exercitarea abuziva a unui drept, asta nu inseamna ca trebuie sa scoti dreptul, ci sa elimini abuzul care a venit, spune Dancu. in viziunea sa, autoritatile au avut o reactie disproportionata in aceasta chestiune.

inainte de a crea sanctiuni pentru pacientii care nu se prezinta la medic, sa le oferim o infrastructura medicala dezvoltata

Fostul ministru al Sanatatii, Nicolae Banicioiu, considera ca, inainte de a crea sanctiuni pentru pacientii care nu se prezinta la medic, trebuie sa se realizeze cadrul legal si sa le fie pusa la dispozitie o infrastructura medicala dezvoltata in toata tara.

Fumatorii mai primesc o lovitura. Cum ar putea fi denuntati cei care incalca legea antifumat

Legea care interzice fumatul in spatiile publice inchise, in spatiile inchise de la locul de munca, la locurile de joaca pentru copii inclusiv cele din parc, in unitatile de invatamant, in unitati.

Curs obligatoriu de Limba Romana intr-o intreprindere de stat din Republica Molodva pentru angajatii care stiu doar rusa

Angajatii unei intreprinderi de stat din Republica Moldova au fost inclusi intr-un program de invatare intensiva a limbii romane. Acest fapt este relatat de portalul basarabean canal2. md, care se refera la intreprinderea Expeditii Hidro-Geologice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )