Libnet.ro
UNICEF

16:00

SIE, despre HG 223/2013: Nu era conditionata de avizul CSAT; a respectat circuitul legal

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
SIE, despre HG 223/2013: Nu era conditionata de avizul CSAT; a respectat circuitul legal

Serviciul de Informatii Externe sustine ca HG 223/2013 privind lista informatiilor secret de stat, criticata de presedintele Traian Basescu, a respectat circuitul legal de avizare, iar aprobarea actului normativ nu era conditionata de avizul CSAT. continuă pe Wall-Street Ro

SIE: Hotararea de Guvern 223/2013 nu era conditionata de avizul CSAT, a respectat circuitul legal

Serviciul de Informatii Externe sustine ca HG 223/2013 privind lista informatiilor secret de stat, criticata de presedintele Traian Basescu, a respectat circuitul legal de avizare, iar aprobarea actului normativ.

Reactia SIE despre lista informatiilor secret de stat

Serviciul de Informatii Externe sustine ca HG 223/2013 privind lista informatiilor secret de stat, criticata de presedintele Traian Basescu, a respectat circuitul legal de avizare, iar aprobarea actului normativ nu era conditionata de avizul CSAT.

SIE transmite ca Hotararea de Guvern 223/2013 a respectat circuitul legal de avizare

Serviciul de Informatii Externe a transmis ca HG 223/2013 privind lista informatiilor secret de stat, criticata de presedintele Traian Basescu, a respectat circuitul legal de avizare, iar aprobarea actului normativ nu era conditionata de avizul CSAT.

SIE il contrazice pe Traian Basescu: HG 223/2013 nu avea nevoie de avizul CSAT si era necesara, dupa ce in ultimii 10 ani peste 70 de ofiteri operativi au fost deconspirati

Serviciul de Informatii Externe l-a contrazis marti pe Traian Basescu in ceea ce priveste hotararea de guvern 223/2013 privind lista de categorii de informatii secrete stat din domeniul de activitate al SIE, precizand ca actul normativ nu avea nevoie de avizul CSAT si era necesar, in conditiile in care in ultimii 10 ani peste 70 de ofiteri operativi au fost deconspirati.

Ce spune SIE despre scandalul ofiterului acoperit

Serviciul de Informatii Externe precizeaza, dupa acuzatiile presedintelui Traian Basescu la adresa premierului Victor Ponta, ca SIE nu este abilitat sa raspunda intrebarilor referitoare la identitatea ofiterilor acoperiti si subliniaza ca, in cazul Hotararii de Guvern 223/2013, institutia nu avea nevoie de avizul CSAT.

Ce spun fostii sefi ai SIE despre deconspirarea lui Victor Ponta

Declaratiile de luni seara ale presedintelui Traian Basescu, care a afirmat ca Victor Ponta a fost ofiter acoperit al SIE, nu i-a lasat indiferenti pe fostii sefi ai Serviciului de Informatii Externe. Acestia sustin ca, in perioada in care Victor Ponta se presupune ca a fost ofiter acoperit, o legislatie neclara permitea recrutarea magistratilor de catre serviciile secrete.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2015 seconds )