Libnet.ro
UNICEF

18:00

SIF Moldova a facut profit de 223,13 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIF Moldova a facut profit de 223,13 milioane lei

SIF2 Moldova a inregistrat, in primele noua luni ale anului, un profit de 223,13 milioane lei, cu aproape 14% mai mare decat in luna august, cand castigul era de 196,24 milioane lei, si cu peste 120% deasupra celui din aceeasi perioada a anului trecut 99,14 milioane lei), conform unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Profitul SIF Moldova a crescut cu 26 milioane lei in septembrie fata de august

SIF Moldova SIF2) a obtinut in primele noua luni un profit net de 223 milioane lei, in crestere de peste doua ori fata de anul trecut si cu 26 milioane lei mai mare decat in luna precedenta, potrivit raportului transmis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

SIF Muntenia a obtinut un profit de 210 milioane lei, de doua ori mai mare fata de anul trecut

SIF Muntenia SIF4) a obtinut in primele noua luni un profit de 209,7 milioane lei, de peste doua ori mai ridicat fata de castigul din aceeasi perioada a anului trecut, rezultatul fiind datorat restructurarii portofoliului de actiuni din prima jumatate a acestui an, potrivit unui raport remis BVB.

Dragos Bilteanu a facut profit de 1 mil. lei in T3 la SIF Banat-Crisana

SIF Banat-Crisana SIF1), societate condusa de omul de afaceri Dragos Bilteanu, a obtinut in trimestrul al treilea un profit de doar 1 milion de lei, insa castigul pentru primele noua luni se situeaza la 151,4 milioane de lei, datorat vanzarii de.

SIF Oltenia a raportat profit de 71,7 milioane lei, la noua luni

SIF5 Oltenia a raportat un rezultat al exercitiului de 71,7 milioane lei in primele noua luni ale anului, cu aproape 40% mai mic decat in perioada similara a anului trecut, cand acesta a fost de 117,8 milioane lei, arata un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Inspectorii de munca au identificat 161 de muncitori la negru si au dat amenzi de peste 1,3 milioane lei

Inspectorii de munca au identificat peste 160 de persoane care munceau fara contract individual de munca. Pentru aceasta incalcare a Codului Muncii, inspectorii au aplicat amenzi ce depasesc 1,3 milioane de lei. Controalele au fost efectuate in perioada 6 - 10 octombrie.

SIF Moldova, cea mai profitabila societate la 9 luni. Cat au castigat celelalte SIF-uri?

SIF Moldova a obtinut in primele 9 luni din acest an un castig de 223 mil. lei si este astfel cea mai profitabila societate de investitii financiare de pe Bursa. La polul opus al clasamentului se afla SIF Transilvania, care si-a redus puternic profitul.

SIF Transilvania a inregistrat un profit de 18 milioane de lei, in scadere de 12 ori

SIF Transilvania SIF3) a inregistrat in primele noua luni un profit de 18,1 milioane lei, in scadere de 12 ori fata de castigul de 213,6 milioane lei raportat in perioada similara a anului trecut, dupa ce a redus in acest an semnificativ vanzarile de actiuni, potrivit unui raport remis BVB.

SIF Moldova - Raport curent

SIF Moldova - Raport curent.

BERD finanteaza cu 13 milioane de euro compania de transport din Pitesti

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda un imprumut de 58,5 milioane de lei 13 milioane euro) companiei de transport Publitrans din Pitesti pentru innoirea parcului auto al orasului cu 70 de autobuze si introducerea unui sistem automat de taxare, a anuntat joi institutia.

BERD finanteaza cu 13 milioane de euro achizitia a 70 autobuze in Pitesti si a unui sistem de taxare

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda un imprumut de 58,5 milioane de lei 13 milioane euro) companiei de transport Publitrans din Pitesti pentru innoirea parcului auto al orasului cu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )