Libnet.ro
UNICEF

19:16

SIF Muntenia a obtinut un profit de 210 milioane lei, de doua ori mai mare fata de anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIF Muntenia a obtinut un profit de 210 milioane lei, de doua ori mai mare fata de anul trecut

SIF Muntenia SIF4) a obtinut in primele noua luni un profit de 209,7 milioane lei, de peste doua ori mai ridicat fata de castigul din aceeasi perioada a anului trecut, rezultatul fiind datorat restructurarii portofoliului de actiuni din prima jumatate a acestui an, potrivit unui raport remis BVB. continuă pe Ziarul Bursa

SIF Oltenia a raportat profit de 71,7 milioane lei, la noua luni

SIF5 Oltenia a raportat un rezultat al exercitiului de 71,7 milioane lei in primele noua luni ale anului, cu aproape 40% mai mic decat in perioada similara a anului trecut, cand acesta a fost de 117,8 milioane lei, arata un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Lichiditate de aproximativ 14 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 14 milioane lei 3,2 milioane euro).

Bursa a inchis in scadere, cu o lichiditate de doar 30,43 milioane lei

Bursa de Valori Bucuresti a inchis sedinta de tranzactionare de ieri cu o lichiditate de 30,43 milioane lei 6,56 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 11 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 11 milioane lei 2,5 milioane euro).

MFP a aprobat alocarea suplimentara a 135,5 milioane lei pentru Prima Casa

Ministerul Finantelor Publice MFP) a aprobat, ieri, alocarea suplimentara catre bancile comerciale incluse in Programul Prima Casa a unei sume de 135,5 milioane lei in vederea cresterii plafonului general de garantare, ceea ce va permite acordarea de garantii in continuare pentru toate tipurile de locuinte, potrivit unui comunicat emis de ministrul Delegat pentru Buget Darius-Bogdan Valcov.

SIF Transilvania a inregistrat un profit de 18 milioane de lei, in scadere de 12 ori

SIF Transilvania SIF3) a inregistrat in primele noua luni un profit de 18,1 milioane lei, in scadere de 12 ori fata de castigul de 213,6 milioane lei raportat in perioada similara a anului trecut, dupa ce a redus in acest an semnificativ vanzarile de actiuni, potrivit unui raport remis BVB.

Patru milioane lei pentru Programul dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor

Sumele alocate Programului pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului acestora la finantare - START - vor fi suplimentate cu patru milioane de lei, ca urmare a fondurilor primite la rectificarea bugetara, transmite Departamentul pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism DIMMMAT) printr-un comunicat remis azi redactiei.

Flanco a avut vanzari de 480 milioane lei, in urcare cu 10% fata de aceeasi perioada din 2013

Flanco Retail a avut in primele noua luni vanzari de 480 de milioane de lei, in urcare cu 10% fata de aceeasi perioada din 2013, segmentul telecom si televizoarele cu diagonala mare, dar si produsele de necesitate electrocasnicele mari si mici) fiind motoarele de crestere in acest an, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Loteria Romana continua sa plateasca lunar firmei Intralot intre 3 si 4 milioane lei pentru intretinerea sistemului loteristic

Loteria Romana vireaza in continuare intre 3 si 4 milioane de lei, lunar, grecilor de la Intralot, doar pentru intretinerea sistemului loteristic, informeaza HotNews. Totul, in urma incheierii unor acte.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )