Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep va avea alta adversara in primul tur la Bucharest Open

Online Sport Online Sport,
Simona Halep va avea alta adversara in primul tur la Bucharest Open

Jucatoarea Simona Halep nu o va mai intalni in primul tur la Bucuresti pe Kristina Mladenovic, jucatoare care a decis sa se retraga de pe tabloul principal. continuă pe Online Sport

BRD Bucharest Open Monica Niculescu si-a batut prietena. Adversar nou pentru Simona Halep

In primul tur al turneului bucurestean, Monica Niculescu n-a avut nicio problema in fata favoritei numarul 3 la castigarea trofeului, sportiva ceha Klara Koukalova.

Simona Halep si-a aflat adversara de la Bucuresti. Joaca miercuri dupa-amiaza

Simona Halep, principala favorita la castigarea turneului WTA de la Bucuresti, a aflat sambata cu cine va juca in primul tur.

Simona Halep: Voi fi apta de joc miercuri

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat ca miercuri va fi apta de joc, pentru primul tur de la turneul de tenis BRD Bucharest Open 2014.

Dupa Roland Garros si Wimbledon, Simona Halep a fost vedeta Kids Day la WTA BRD Bucharest Open!

De peste zece ani, Dr. Oetker Romania a pus umarul prin organizarea de turnee internationale la promovarea viitorilor urmasi ai unor nume marcante din tenisul romanesc, precum Florenta Mihai, Virginia Ruzici, Ion Tiriac sau Ilie Nastase. Pentru primul turneu WTA organizat in Romania, Federatia Romana de Tenis cu spijinul companiei germane a organizat Kids Day, un eveniment special la care micutii tenismeni, cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani, au avut ocazia sa o cunoasca indeaproape pe Simona Halep.

Simona Halep, pregatita pentru turneul de la Bucuresti. Va juca primul meci miercuri

Simona Halep, principala favorita a turneului de tenis Bucuresti Open, va juca primul meci miercuri. Halep o va intalni in primul tur pe frantuzoaica Kristina Mladenovic, cea care a invins-o in ianuarie, la.

Simona Halep, despre BRD Bucharest Open: Voi fi apta si cred ca am experienta necesara pentru a juca acasa

Simona Halep 3 WTA) a declarat, la sfarsitul acestei saptamani, ca va fi apta pentru a participa la BRD Bucharest Open, precizand ca acum simte ca are experienta necesara pentru a juca in fata publicului din Romania.

Programul competitiei BRD Bucharest Open. Cu cine va juca Simona Halep

BRD Bucharest Open si-a stabilit programul competitional, turneul desfasurandu-se in perioada 5-13 iulie. Simona Halep este cea mai asteptata prezenta pe Arenele BNR, jucatoarea fiind, cel mai recent, semifinalista la Wimbledon.

Niculescu si Dinu trec de primul tur la Bucharest Open

Jucatoarele Monica Niculescu si Cristina Dinu s-au calificat, luni, in optimile de finala ale Openului de la Bucuresti, primul turneu WTA disputat in tara noastra.

Simona Halep joaca la Bucuresti: Voi fi apta si cred ca am experienta necesara pentru a evolua acasa

Simona Halep 3 WTA) a declarat, la sfarsitul acestei saptamani, ca va fi apta pentru a participa la BRD Bucharest Open, precizand ca acum simte ca are experienta necesara pentru a juca in fata publicului din Romania.

Azi, de la 14.30, are loc tragerea la sorti a BRD Bucharest Open. Cu cine va juca Simona Halep

Tragerea la sorti a tabloului principal se va desfasura astazi, de la 14. in urne intra si Simona Halep, care trage din rasputeri pentru a participa la turneu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )