Libnet.ro
UNICEF

21:15

Simona Halep: Voi fi apta de joc miercuri

România Liberă România Liberă,
Simona Halep: Voi fi apta de joc miercuri

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat ca miercuri va fi apta de joc, pentru primul tur de la turneul de tenis BRD Bucharest Open 2014. continuă pe România Liberă

Halep:Voi fi apta de joc miercuri

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat ca miercuri va fi apta de joc, pentru primul tur de la turneul de tenis BRD Bucharest Open 2014.

Simona Halep: Voi fi apta sa joc la Bucuresti

Simona Halep a revenit acasa, in Romania, si se pregateste pentru turneulu WTA de la Bucuresti, primul concurs feminin desfasurat la acest nivel in tara noastra. Halep este cap de serie numarul unu la turneul de 220. 000 de dolari si intra in competitie in ziua de miercuri.

Simona Halep: Voi fi apta pentru acest turneu si cred ca am experienta necesara pentru a juca acasa (VIDEO)

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, duminica, ca va fi apta pentru BRD Bucharest Open, dupa entorsa suferita in semifinale la Wimbledon. Tenismena a precizat ca acum are experienta.

Simona Halep, despre BRD Bucharest Open: Voi fi apta si cred ca am experienta necesara pentru a juca acasa

Simona Halep 3 WTA) a declarat, la sfarsitul acestei saptamani, ca va fi apta pentru a participa la BRD Bucharest Open, precizand ca acum simte ca are experienta necesara pentru a juca in fata publicului din Romania.

Simona Halep joaca la Bucuresti: Voi fi apta si cred ca am experienta necesara pentru a evolua acasa

Simona Halep 3 WTA) a declarat, la sfarsitul acestei saptamani, ca va fi apta pentru a participa la BRD Bucharest Open, precizand ca acum simte ca are experienta necesara pentru a juca in fata publicului din Romania.

Simona Halep: Traiesc cele mai frumoase momente din viata mea. Vreau sa fiu ca Nadia, Hagi si Nastase

Simona Halep s-a antrenat cu micutii tenismeni si va lua parte la BRD Bucharest Open. Jucatoarea si-a exprimat ambitia de a deveni numarul 1 mondial.

Programul competitiei BRD Bucharest Open. Cu cine va juca Simona Halep

BRD Bucharest Open si-a stabilit programul competitional, turneul desfasurandu-se in perioada 5-13 iulie. Simona Halep este cea mai asteptata prezenta pe Arenele BNR, jucatoarea fiind, cel mai recent, semifinalista la Wimbledon.

Simona Halep: A fost dificil sa continui dupa accidentare. Nu aveam cum sa castig acest meci

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, a declarat, joi, dupa ce a ratat calificarea in finala de la Wimbledon, ca a fost dificil sa continue meciul cu Eugenie Bouchard dupa ce.

Simona Halep, la un pas de finala la Wimbledon. Marele meci incepe dupa ora 16.30

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, va juca, joi, dupa ora 16. 30, pe terenul central de la All England Club, in semifinalele turneului de la Wimbledon, cu jucatoarea canadiana Eugenie Bouchard Canada, locul 13 WTA si cap de serie.

VIDEO Wimbledon Simona Halep rateaza calificarea in finala, intr-un meci dramatic / Eugenie Bouchard se impune 7-6(5) 6-2

Simona Halep, cap de serie nr. 3, a ratat joi calificarea istorica in finala turneului de mare slem de la Wimbledon, fiind invinsa in doua seturi de canadianca Eugenie Bouchard cap de serie 13), scor 7-65) 6-2. Halep a suferit o accidentare in debutul primului set si i-au fost bandajate calcaiul si glezna de la piciorul stang. Partida a avut o intensitate foarte ridicata, ambele sportive aratand un joc extrem de agresiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )