Libnet.ro
UNICEF

21:45

Simona Halep si-a aflat adversara de la Bucuresti. Joaca miercuri dupa-amiaza

Online Sport Online Sport,
Simona Halep si-a aflat adversara de la Bucuresti. Joaca miercuri dupa-amiaza

Simona Halep, principala favorita la castigarea turneului WTA de la Bucuresti, a aflat sambata cu cine va juca in primul tur. continuă pe Online Sport

Simona Halep, despre Sabine Lisicki, adversara din sferturile de la Wimbledon

Simona Halep 3 WTA) se va duela cu Sabine Lisicki 19 WTA) pentru un loc in semifinalele de la Wimbledon. Partida va avea loc miercuri, nu mai devreme de ora 14.

Mai joaca sau nu Simona Halep la turneul de saptamana viitoare de la Bucuresti?

Simona Halep era in mod normal capul de afis al turneului BRD Bucharest Open, careva incepe luni la Arenele BNR din Capitala.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Wimbledon: Romanca o va avea ca adversara pe canadianca Eugenie Bouchard

Simona Halep s-a calificat miercuri in semifinalele turneului Wimbledon, dupa ce a invins-o in sferturi pe germanca Sabine Lisicki, locul 19 WTA, cu scorul 6-4, 6-0. Halep este prima romanca ce se califica in.

Accidentata si dezavantajata, Simona Halep iese de la Wimbledon

Simona Halep a fost eliminata joi in semifinale la Wimbledon. Ea a avut ghinion in primul set cand si-a luxat glezna, iar de acolo nu a mai jucat la capacitate maxima. Chiar si asa replica ei a fost puternica, dar arbitrul de scaun a intervenit in doua momente cheie, cand romanca putea scoate capul in fata lui Eugenie Bouchrad ramane valabil ce am scris despre Halep si Senna). A fost o marasvie totala sa furi un jucator accidentat. Dar e si partea buna: insemna ca le-a fost frica rau de tot ca nu ajunge domnisorica in finala. Halep a salvat si cinci mingi de meci, a avut si o minge de break atunci cand Bouchard servea pentru set, dar pana la urma adversara si-a facut serva si a inchis meciul. Canadianca era de batut, dar a fost prea mult pentru Halep, si accidentata si furata. Drumul spre primul titlu de Mare Slem e greu, dar va veni. Si cu mai mult de atat.

Accidentata si furata, Simona Halep iese de la Wimbledon

Simona Halep a fost eliminata joi in semifinale la Wimbledon. Ea a avut ghinion in primul set cand si-a luxat glezna, iar de acolo nu a mai jucat la capacitate maxima. Chiar si asa replica ei era puternica, dar arbitrul de scaun a intervenit in doua momente cheie, cand romanca putea scoate capul in fata lui Eugenie Bouchrad ramane valabil ce am scris despre Halep si Senna). Halep a salvat si sase mingi de meci, a avut si o minge de break, dar pana la urma adversara si-a facut serva si a inchis meciul. Canadianca era de batut, dar a fost prea mult pentru Halep, si accidentata si furata.

Hai, Simona! Halep joaca astazi, la ora 14.00, in sferturile turneului de la Wimbledon

Simona Halep joaca astazi la ora 14. 00 in sferturile turneului de la Wimbledon. Romanca o va intalni pe sportiva din Germania Sabine Lisicki, locul 19 WTA. Halep s-a calificat in sferturi la Wimbledon, pentru.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Sabine Lisicki in sferturi, in paralel cu Bouchard - Kerber

Simona Halep o intalneste astazi la Wimbledon pe germanca Sabine Lisicki, in sferturile de finala. Ora partidei este 14:00, asa cum au anuntat englezii marti seara. Detalii despre meci, mai jos. In paralel, de la aceeasi ora, transmitem partida Kerber - Bouchard, din care se alege posibil adversara a lui Halep din semifinle daca va fi cazul).

Simona Halep joaca de la ora 14:00 in sferturi la Wimbledon

Simona Halep va juca astazi la ora 14. 00 in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon. Locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, Halep o va infrunta pe jucatoarea germana Sabine Lisicki. Meciul dintre.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Sabine Lisicki in sferturi (azi, ora 14:00), in paralel cu Bouchard - Kerber

Simona Halep o intalneste astazi la Wimbledon pe germanca Sabine Lisicki, in sferturile de finala. Ora partidei este 14:00, asa cum au anuntat englezii marti seara. Detalii despre meci, mai jos. In paralel, de la aceeasi ora, transmitem partida Kerber - Bouchard, din care se alege posibil adversara a lui Halep din semifinle daca va fi cazul).

Simona Halep, sustinuta si aplaudata de Printul William. Romanca joaca astazi impotriva canadiencei Eugenie Bouchard

Victoria senzationala a Simonei Halep in sferturile competitiei de la Wimbledon in fata jucatoarei din Germania, Sabine Lisicki, a fost urmarita de spectatori de seama. Meciul romancei a fost urmarit cu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )