Libnet.ro
UNICEF

22:45

Simona Halep, calificare cu emotii in turul al doilea la Australian Open

Antena3 Antena3,
Simona Halep, calificare cu emotii in turul al doilea la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat cu ceva emotii in runda a doua a turneului Australian Open, luni, la Melbourne, dupa ce a trecut de australianca Destanee. continuă pe Antena3

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, calificare la pas in turul al doilea

Sarbul Novak Djokovic 14 ATP), revenit in circuit dupa o pauza de sase luni cauzata de o accidentare la cot, a debutat cu dreptul la Australian Open, invingandu-l in trei seturi, scor 6-1, 6-2, 6-4, pe americanul Donald Young 63 ATP).

LIVE Halep contra Aiava in primul tur la Australian Open. Meci greu pentru Simona, adversara acuza probleme de sanatate!

Simona Halep, principala favorita la castigarea Australian Open, debuteaza in competitie marti in al treilea meci programat pe arena centrala Rod Laver. Click pentru imagini video live .

LIVE Halep contra Aiava in primul tur la Australian Open (marti, dupa 5:00)

Simona Halep, principala favorita la castigarea Australian Open, debuteaza in competitie marti in al treilea meci programat pe arena centrala Rod Laver.

LIVE Halep contra Aiava in primul tur la Australian Open

Simona Halep, principala favorita la castigarea Australian Open, debuteaza in competitie marti in al treilea meci programat pe arena centrala Rod Laver. Click pentru imagini video live .

Asa am trait Halep contra Aiava in primul tur la Australian Open

Simona Halep, principala favorita la castigarea Australian Open, a debutat in competitie marti in al treilea meci programat pe arena centrala Rod Laver. Click pentru imagini video live .

Halep va purta rochia rosie de la Shenzhen la Australian Open. Am comandat-o. Era un site din China, unul dintre managerii mei m-a ajutat

Jucatoarea Simona Halep a declarat, intr-un interviu pentru ausopen. com, ca va purta la Australian Open rochia rosie de la Shenzhen, turneu pe care l-a castigat si la simplu si la dublu. Ea a precizat ca a comandat rochia, dupa ce a vazut-o pe un site din China.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul al doilea la Australian Open

Sorana Cirstea a reusit sa se califice marti in turul al doilea al turneului Australian Open de la Melbourne. Jucatoarea romanca de tenis a invins-o pe Zarina Dias cu 5-7, 6-4,.

Irina Begu s-a calificat in turul al doilea la Australian Open

Irina Begu pare ca si-a inceput anul 2018 in forta si are toate motivele sa fie mandra. Tenismena romanca s-a calificat in turul al doilea al turneului Australian Open dupa ce s-a.

VIDEO Corespondenta de la Melbourne - Simona Halep, la primul turneu cu doi antrenori. Cum isi impart Darren Cahill si Andrei Pavel atributiile legate de ea

Simona Halep va debuta marti la Australian Open, primul Grand Slam al anului 2018, dar si primul turneu in care este pregatita de doi antrenori cu acte in regula.

Australian Open 2018: Simona Halep merge in turul al doilea dupa un meci neasteptat de greu si o sperietura teribila! Urmeaza Bouchard

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la Australian Open, dar meciul cu Destanee Aiava, 17 ani, a fost mult mai greu decat ne-am fi asteptat.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )