Libnet.ro
UNICEF

15:30

Simona Halep a castigat turneul de la Doha si un cec de 440.000 de dolari

B1 B1,
Simona Halep a castigat turneul de la Doha si un cec de 440.000 de dolari

Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 mondial, a castigat, duminica, turneul de la Doha Qatar). Halep a invins-o in finala, cu scorul de 6-2, 6-3, dupa o ora si sase minute de joc, pe. continuă pe B1

Simona Halep a castigat turneul de la Doha, al saptelea sau succes in circuitul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 mondial, a castigat, duminica, turneul de la Doha Qatar), inregistrand al saptelea sau succes in circuitul WTA si primul la o competitie de categorie Premier 5.

FOTO Simona Halep a castigat turneul de la Doha, al saptelea sau succes in circuitul WTA

Simona Halep a avut nevoie de doar o ora si sase minute pentru a se impune in finala jucata cu nemtoaica Angelique Kerber, la Doha. Romanca a castigat cu scorul de 6-2, 6-3, acesta fiind primul turneu WTA adjudecat de jucatoarea noastra in 2014.

Simona Halep, campioana la Doha. Primele declaratii ale romancei.

Jucatoarea de tenis Simona Halep a castigat, duminica, turneul de la Doha Qatar), inregistrand al saptelea sa succes in circuitul WTA si primul la o competitie de categorie Premier 5. Halep a invins-o in finala, cu scorul de 6-2, 6-3, dupa o ora si sase minute de joc, pe sportiva germana Angelique Kerber, cap de serie numarul 6 si locul 9 WTA. A fost o saptamana uau pentru mine. O felicit pe Angelique, este o jucatoare foarte buna. Acum am mai multa incredere in mine, e cel mai mare turneu .

Simona Halep a castigat turneul de tenis din Qatar

Simona Halep a continuat evolutiile excelente la Doha si s-a impus in finala turneului dotat cu premii de peste 2 milioane de dolari. Halep, cap de serie numarul sapte, a invins-o in ultimul act pe nemtoaica.

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Doha: 6-2, 6-3 cu Angelique Kerber

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Doha competitie de categorie Premier 5), sportiva din Romania invingand-o in finala pe Angelique Kerber, din Germania. Finala a durat o ora si sase minute, Halep impunandu-se cu 6-2, 6-3. Este cel de-al saptelea turneu cucerit de Simona Halep in cariera. In urma acestui succes, Halep va urca pe locul 9 in clasamentul WTA. Simona Halep: Acum am o si mai mare incredere in mine, este cel mai important turneu pe care il castig.

Simona Halep e in sferturi la Doha. O razbuna pe Niculescu?

Simona Halep s-a calificat joi seara in sferturile turneului de la Doha, dupa ce-a invins-o in doua seturi pe germanca Anita Beck.

Simona Halep merge in sferturi la Doha dupa o victorie cu Beck (zisa si Break)

Simona Halep a castigat joi seara un meci dificil la Doha, contra jucatoarei Anikka Beck. Parca un nume predestinat, Beck a reusit in meci sa faca doar break-uri, nu si-a convertit niciodata propriul serviciul in fata jucatoarei din Romania. La randul sau, Halep a trebuit sa faca break-uri pe banda rulanta, pana sa prinda schema spre finalul primului set.

Simona Halep, in finala la Doha.

Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA a invins-o pe Agnieszka Radwanska, sambata, cu scorul de 7-5, 6-2. Romanca va juca finala turneului de la Doha. Turneul de categorie Premier 5 de la Doha Qatar), este dotat cu premii de 2. 070 de dolari. Simona Halep va juca finala cu Angelique Kerber, cap de serie numarul 6 si locul 9 WTA. Stire in curs de actualizare.

Simona Halep, campioana sinceritatii si a modestiei: Nu credeam ca pot castiga la Doha!

Desi s-a impus in stil de mare campioana la turneul de la Doha, Simona Halep a ramas aceeasi jucatoare modesta, recunoscand ca nu se astepta sa triumfe in capitala Qatarului.

Bravo, SIMONA HALEP! Romanca s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Doha

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Doha Qatar), dotat cu premii in valoare totala de 2. 070 de dolari, .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )