Libnet.ro
UNICEF

23:00

Simona Halep va debuta luni dimineata la turneul de la Shenzhen

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep va debuta luni dimineata la turneul de la Shenzhen

Simona Halep va disputa luni dimineata meciul din turul intai al turneului WTA de la Shenzhen China), informeaza site-ul oficial al competitiei. Halep favorita numarul unu) o va intalni in jurul orei 06:30 ora Romaniei) pe Annika Beck Germania, locul 53 in ierarhia WTA). continuă pe Hotnews

Simona Halep debuteaza luni la turneul de la Shenzhen

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si principala favorita, va debuta la turneul de la Shenzhen China), luni dimineata, in jurul orei 06. Tenismena o va intalni pe sportiva germana Annika Beck,.

LIVE Simona Halep - Annika Beck, primul meci la Shenzhen (luni, 6:30). Adversara de 17 ani in turul 2

Simona Halep incepe sezonul luni, de la ora 6:30, cu primul meci de la turneul de la Shenzhen, contra germancei Annika Beck. Detalii live in aceasta pagina.

Simona Halep debuteaza la turneul de la Shenzhen luni dimineata

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si principala favorita, va debuta la turneul de la Shenzhen China), luni dimineata, in jurul orei 06. Tenismena o va intalni pe sportiva germana Annika Beck,.

Simona Halep si-a aflat prima adversara din 2015

Simona Halep a aflat sambata cu cine va debuta in acest sezon, in cadrul turneului de la Shenzhen.

WTA Shenzhen: Simona Halep a aflat adversara din primul tur

Simona Halep va fi cap de serie numarul unu la turneul WTA de la Shenzhen China), competitie dotata cu premii totale in valoare de 500. 000 de dolari. In runda inaugurala, locul 3 mondial o va intalni pe Annika Beck, din Germania locul 53 WTA), informeaza site-ul oficial al turneului.

Simona Halep a invatat sa gateasca chinezeste in prima zi din 2015

Simona Halep a invatat sa gateasca traditionalele fortune cookies chinezesti in prima zi din an. Tenismena se afla in prezent la Shenzhen, China, unde urmeaza sa participe la turneul cu premii de jumatate de milion de dolari.

Simona Halep o va intalni pe Annika Beck in primul tur la Shenzhen

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si principala favorita, o va intalni pe sportiva germana Annika Beck, locul 53 mondial, in primul tur al turneului de la Shenzhen China), cu premii de 500. 000 de.

Simona Halep si-a aflat adversara din primul meci al anului

Simona Halep, jucatoarea de tenis aflata pe locul 3 WTA si principala favorita, o va intalni pe sportiva germana Annika Beck, locul 53 mondial, in primul tur al turneului de la Shenzhen China), cu premii de 500. 000 de dolari.

Simona Halep s-a intalnit cu dragonii in China

Principala favorita la turneul de la Shenzen, prima competitie a anului 2015 in circuitul WTA, Simona Halep a avut sambata o intalnire inedita in metropola chineza.

WTA Shenzen: Simona Halep a aflat adversara din primul tur

Simona Halep va fi cap de serie numarul unu la turneul WTA de la Shenzen China), competitie dotata cu premii totale in valoare de 500. 000 de dolari. In runda inaugurala, locul 3 mondial o va intalni pe Annika Beck, din Germania locul 53 WTA), informeaza site-ul oficial al turneului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )