Libnet.ro
UNICEF

16:30

Simona Halep, dupa ce a ajuns in turul trei la Roland Garros: Trebuia sa castig acest meci

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, dupa ce a ajuns in turul trei la Roland Garros: Trebuia sa castig acest meci

Simona Halep si-a depasit cea mai buna performanta de la Roland Garros, jucatoarea din Romania calificandu-se in turul trei. Favorita patru, Halep a trecut de Heather Watson 6-2, 6-4). A fost greu, am fost putin nervoasa, dar trebuia sa castig. Am sentimentul ca anumite meciuri nu le pot pierde, a declarat Halep la finalul partidei. continuă pe Hotnews

LIVESCORE Simona Halep vs. Alisa Kleybanova, in primul tur de la Roland Garros. Tot azi evolueaza Sorana Cirstea si Alexandra Cadantu

Marti este o zi importanta pentru romancele de la Roland Garros. Simona Halep, Sorana Cirstea si Alexandra Cadantu isi vor juca sansele in primul tur al competitiei franceze. Toate cele trei meciuri se vor disputa nu mai devreme de ora 12.

LIVETEXT Simona Halep - Heather Watson, in turul II la Roland Garros

Simona Halep, locul 4 WTA, joaca impotriva lui Heather Watson, in turul II al Grand Slamului de la Paris. Dupa eliminarea Serenei Williams si a lui Na Li, Halep a devenit a doua favorita la castigarea turneului, conform clasamentului WTA.

Simona Halep merge categoric in turul 2 la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat marti in turul 2 la Roland Garros intr-o maniera categorica, in fata Alysei Kleybanova Rusia), 6-0 6-2. Joi, Halep o intalneste pe Heather Watson in turul 2, live pe onlinesport. ro.

Dupa Niculescu, alte trei romance pot accede in turul doi la Roland Garros. Cand joaca Halep, Cadantu si Cirstea

Monica Niculescu a reusind o performanta notabila la Roland Garros, reusind sa se califice, in premiera, in turul secund al turneului de Mare Slem de la Paris. Pe langa Niculescu, Halep, Cadantu si Cirstea vor juca luni si marti pentru calificarea in turul secund.

Simona Halep merge categoric in turul 2 la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat marti in turul 2 la Roland Garros intr-o maniera categorica, in fata Alysei Kleybanova Rusia), 6-0 6-2. Joi, Halep o intalneste pe Heather Watson in turul 2, live pe onlinesport. ro.

Prima reactie a Simonei Halep dupa ce s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Romanca si-a aflat urmatoarea adversara

Simona Halep 4 WTA) a invins-o pe rusoaica Alisa Kleybanova 87 WTA,) in meciul disputat marti si incheiat cu 6-0/6-2 in favoarea romancei.

Simona Halep, cifre incredibile dupa debutul de la Roland Garros

Simona Halep impune ritmul cel mai rapid la Roland Garros, daca privim cifrele meciurilor jucate pana acum la Openul Frantei.

LIVE Simona Halep incepe cu dreptul la Roland Garros. Cirstea, victorie in decisiv cu Wozniak. Urmeaza Hanescu vs. Monfils (dupa ora 17:00)

Simona Halep a deschis, astazi, ziua a 3-a la Roland Garros, si a jucat in chiar primul meci programat pe terenul central Philippe Chatrier contra rusoaicei Alysa Kleybanova, de la ora 12:00. A fost modul francezilor de a-si arata aprecierea pentru numarul 4 mondial. Alte doua jucatoare din Romania au evoluat martila Roland Garros. Vedeti mai jos scorurile finale. Intre timp Halep a aflat cu cine va juca in turul doi, meciul urmand a fi LIVE TEXT pe Onlinesport. ro joi dupa-amiaza. Victor Hanescu, singurul reprezentant al Romaniei la masculin, inchide ziua pe Central contra francezului Gael Monfils. Meciul este LIVE TEXT in aceasta pagina in jurul orei 17:00.

LIVE Simona Halep incepe cu dreptul la Roland Garros. Cirstea, victorie in decisiv cu Wozniak. Urmeaza Hanescu vs. Monfils (dupa ora 18:00)

Simona Halep a deschis, astazi, ziua a 3-a la Roland Garros, si a jucat in chiar primul meci programat pe terenul central Philippe Chatrier contra rusoaicei Alysa Kleybanova, de la ora 12:00. A fost modul francezilor de a-si arata aprecierea pentru numarul 4 mondial. Alte doua jucatoare din Romania au evoluat martila Roland Garros. Vedeti mai jos scorurile finale. Intre timp Halep a aflat cu cine va juca in turul doi, meciul urmand a fi LIVE TEXT pe Onlinesport. ro joi dupa-amiaza. Victor Hanescu, singurul reprezentant al Romaniei la masculin, inchide ziua pe Central contra francezului Gael Monfils. Meciul este LIVE TEXT in aceasta pagina in jurul orei 18:00.

Simona Halep, prima declaratie dupa calificarea in turul doi la Roland Garros

Cap de serie numarul 4, Simona Halep a deschis, marti, programul pe arena centrala Philippe Chatrier, loc unde jucatoarea noastra a evoluat in premiera.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,289 seconds )