Libnet.ro
UNICEF

18:45

Simona Halep joaca vineri la simplu si la dublu in turneul de la Birmingham

Antena3 Antena3,
Simona Halep joaca vineri la simplu si la dublu in turneul de la Birmingham

Jucatoarea de tenis Simona Halep va juca vineri si la simplu si la dublu in cadrul turneului de la Birmingham Marea Britanie), dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de doalri, informeaza site-ul oficial. continuă pe Antena3

Simona Halep va juca vineri si la simplu si la dublu, la Birmingham

Jucatoarea de tenis Simona Halep va juca vineri si la simplu si la dublu in cadrul turneului de la Birmingham Marea Britanie), dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de doalri, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep, prima reactie dupa debutul la Birmingham

Victorioasa in primul meci pe iarba al sezonului, Simona Halep spune ca are incredere in fortele sale in vederea participarii la Wimbledon.

Simona Halep s-a retras din proba de dublu de la Birmingham

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a decis sa nu joace meciul de dublu din sferturile de finala ale turneului de la Brimingham, dupa ce a fost eliminata la simplu, transmite Mediafax. Halep, cap de serie numarul 1, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 2-6, 6-0, 7-6 4), de sportiva franceza Kristina Mladenovic, locul 43 WTA, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier de la Birmingham.

Simona Halep va juca joi si la simplu si la dublu, la Birmingham

Jucatoarea de tenis Simona Halep va juca joi si la simplu si la dublu in cadrul turneului de la Birmingham Marea Britanie), dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari, informeaza site-ul oficial al .

Simona Halep, in sferturile turneuluiWTA de la Birmingham dupa ce a invins-o pe Klara Koukalova cu 6-1, 6-3. Romanca va juca azi si la dublu

Simona Halep a castigat joi in optimile turneului WTA de la Birmingham cu Klara Koukalova Cehia, 33 de ani, locul 92 WTA). Romanca s-a impus rapid in meciul cu cehoaica, scor 6-1, 6-3, meciul fiind tot timpul sub controlul ei, lucru reflectat si de cateva izbucniri de nervozitate din partea adversarei ei.

LIVETEXT Simona Halep la Birmingham: meci cu Mladenovici pentru semifinale

Simona Halep joaca de la 14. 30 impotriva Kristinei Mladenovici, locul 43 WTA, pentru un loc in semifinalele turneului de la Birmingham.

Simona Halep o spulbera pe Klara Koukalova si ajunge in sferturi la Birmingham

Cap de serie numarul unu in turneul de la Birmingham, Simona Halep a incheiat rapid conturile, joi, in optimi de finala contra cehoaicei Klara Koukalova.

Simona Halep vs Naomi Broady (Dupa ora 16:00)/ Halep: Simt ca sunt pregatita sa joc tenis de calitate pe iarba

Simona Halep va debuta astazi la turneul WTA de la Birmingham turul II) impotriva jucatoarei Naomi Broady Marea Britanie - locul 208 WTA). Simt ca sunt pregatita sa joc tenis de calitate pe iarba, a precizat numarul trei mondial. Partida va incepe dupa ora 16:00, urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2.

Simona Halep, eliminata in sferturile de finala ale turneului de la Birmingham

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 2-6, 6-0, 7-6 4), de sportiva franceza Kristina Mladenovic, locul 43 WTA, in sferturile de finala ale.

Simona Halep, eliminata in sferturile de finala ale turneului de la Birmingham

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 2-6, 6-0, 7-6 4), de sportiva franceza Kristina Mladenovic, locul 43 WTA, in sferturile de finala ale.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )