Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep s-a retras din proba de dublu de la Birmingham

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep s-a retras din proba de dublu de la Birmingham

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a decis sa nu joace meciul de dublu din sferturile de finala ale turneului de la Brimingham, dupa ce a fost eliminata la simplu, transmite Mediafax. Halep, cap de serie numarul 1, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 2-6, 6-0, 7-6 4), de sportiva franceza Kristina Mladenovic, locul 43 WTA, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier de la Birmingham. continuă pe Hotnews

Simona Halep s-a retras din proba de dublu a turneului de la Birmingham

Simona Halep s-a retras vineri din proba de dublu a turneului de la Birmingham, din Marea Britanie, scrie Agerpres. Jucatoarea romana de tenis a fost invinsa vineri in sferturile de finala ale probei de simplu, de.

Simona Halep s-a retras din proba de dublu de la Birmingham

Dupa ce a fost eliminata la simplu, Simona Halep a decis sa se retraga de la meciul de dublu din sferturile de finala ale turneului de la Brimingham.

Simona Halep isi cunoaste adversara din optimi la Birmingham

Calificata inca de marti in optimile de finala ale turneului WTA de la Birmingham, Simona Halep a aflat cu cine va juca in meciul programat in cursul zilei de joi pentru un loc in primele opt.

Simona Halep la Birmingham: Romanca va juca azi si la simplu si la dublu

Numarul 3 in ierarhia WTA, Simona Halep, va juca astazi si la simplu si la dublu in cadrul turneului de la Birmingham, dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari.

LIVE Simona Halep in optimi la Birmingham (15:00). Joaca si la dublu tot azi

Simona Halep, principala favorita a turneului WTA Premier de la Birmingham, o intalneste joi dupa-amiaza pe Klara Koukalova in optimile de finala intr-un meci care va fi live text in aceasta pagina.

Simona Halep debuteaza la dublu, la Birmingham

Simona Halep, cap de serie numarul 1 pe tabloul de simplu, debuteaza si in proba de dublu de la Birmingham. Romanca va juca, miercuri, alaturi de britanica Heather Watson.

Simona Halep joaca vineri la simplu si la dublu in turneul de la Birmingham

Jucatoarea de tenis Simona Halep va juca vineri si la simplu si la dublu in cadrul turneului de la Birmingham Marea Britanie), dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de doalri, informeaza site-ul oficial.

Simona Halep va juca vineri si la simplu si la dublu, la Birmingham

Jucatoarea de tenis Simona Halep va juca vineri si la simplu si la dublu in cadrul turneului de la Birmingham Marea Britanie), dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de doalri, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep va juca joi si la simplu si la dublu, la Birmingham

Jucatoarea de tenis Simona Halep va juca joi si la simplu si la dublu in cadrul turneului de la Birmingham Marea Britanie), dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari, informeaza site-ul oficial al .

Simona Halep la Birmingham: s-a anuntat programul zilei de vineri. Cand va juca romanca la simplu si la dublu

Simona Halep va avea, din nou, o zi incarcata in Anglia, dupa ce si joi a fost nevoita sa bifeze doua partide la doar cateva ore distanta una de alta.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )