Libnet.ro
UNICEF

12:15

Simona Halep, LOCUL UNU MONDIAL! Romanca joaca finala de la Beijing

B1 B1,
Simona Halep, LOCUL UNU MONDIAL! Romanca joaca finala de la Beijing

Simona Halep a invins-o, sambata, peletona Jelena Ostapenko, locul 8 WTA, la turneul de la Beijing, devenind locul 1 WTA. Romanca s-a impus in doua seturi - 6-2, 6-4. in. continuă pe B1

Simona Halep, LOCUL UNU MONDIAL! Romanca joaca finala de la Beijing (VIDEO)

Simona Halep a invins-o, sambata, peletona Jelena Ostapenko, locul 8 WTA, la turneul de la Beijing, devenind locul 1 WTA. Romanca s-a impus in doua seturi - 6-2, 6-4. in.

Simona Halep, numarul unu mondial!

Moment istoric pentru tenisul romanesc dupa ce Simona Halep s-a calificat in finala Openului Chinei de la Beijing si a obtinut astfel, matematic, primul loc in clasamentul mondial.

Simona Halep, numarul 1 mondial in tenisul feminin

Simona Halep o infrunta in semifinale peJelena Ostapenko, sambata, de la 09. Partida va fi transmisa live, din China, pe DigiSport 2. Jucatoarea.

Mesajul lui Darren Cahill dupa ce Simona Halep a devenit numarul 1 mondial

Darren Cahill nu a ratat ocazia de a o felicita pe Simona Halep pentru performanta de exceptie obtinuta la Beijing, unde romanca si-a asigurat locul 1 WTA dupa victoria cu 6-2, 6-4 din semifinala cu Jelena Os.

Simona Halep si-a aflat adversara pentru semifinalele turneului din Beijing. Cu cine se va intalni romanca

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, are ocazia de a-si lua o noua revansa la Beijing, in fata Jelenei Ostapenko din Letonia, care a impiedicat-o sa obtina primul titlu de Grand.

Simona Halep o invinge pe Kasatkina si este la doi pasi de a ajunge Numarul 1 mondial

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, s-a calificat in semifinalele China Open, dupa ce a invins-o, vineri, cu 6-2, 6-1, pe rusoaica Daria Kasatkina, locul 34 WTA. Simona Halep si-a luat astfel o frumoasa si meritata revansa in fata Dariei Kasatkina, dupa ce fusese invinsa cu acelasi scor, cu ceva mai mult de o saptamana in urma, la Wuhan.

VICTORIE COLOSALA pentru Simona Halep. in SFARSIT, a reusit asta

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a invins-o in premiera pe rusoaica Maria Sarapova, cu 6-2, 6-2, miercuri, si s-a calificat in sferturile de finala ale.

VIDEO O noua sansa pentru Simona Halep de a deveni numarul 1 mondial

Simona Halep lupta, sambata, cu jucatoarea letona Jelena Ostapenko, in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Beijing. Daca o invinge, este cu un pas mai aproape de a fi numarul 1 mondial.

PREMIERA: Simona Halep a invins-o pe Maria Sarapova, la Beijing

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a obtinut, miercuri, primul succes in fata rusoaicei Mariei Sarapova, locul 104 WTA, impunandu-se cu scorul de 6-2, 6-2, si calificandu-se in sferturile de la Beijing, potrivit News. ro.

VIDEO Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Beijing

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat vineri in semifinalele turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 6. 679 dolari, dupa ce a invins-o cu 6-2, 6-1 pe rusoaica Daria Kasatkina.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )