Libnet.ro
UNICEF

08:30

Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga. Cum si-a dominat clar adversara

Playtech Playtech,
Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga. Cum si-a dominat clar adversara

Simona Halep a inceput foarte bine partida cu Magdalena Frech, din sferturile de finala ale turneului de la Praga. A fost 6-2 pentru romanca in primul set. Iar Simona pare sa fi scapat de problemele medicale pe care le-a acuzat ieri, cand a si cerut interventia unui fizioterapeut. Halep a avut dureri in zona umerilor, dar . continuă pe Playtech

Video. Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga. Punctul care i-a uimit pe fanii tenisului

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 3). A fost o partida care s-a intins pe mai bine de doua ore si jumatate. Dupa sase luni de pauza, ambele jucatoare au avut multe momente in care au insirat erorile nefortate. Dar .

Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga. Punctul care i-a uimit pe fanii tenisului. Video

Simona Halep joaca in turul 2 al turneului WTA International, un meci complicat cu Barbora Krejcikova. in fata jucatoarei de pe locul 118 mondial, romanca a facut un prim set foarte slab. in startul mansei secunde, jocul Simonei a fost solid, chiar genial pe alocuri. Diferenta de clasa dintre cele doua jucatoare a inceput sa .

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Praga. Sanse mari pentru un duel romanesc

Simona Halep s-a calificat in semifinale la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Magdalena Frech, scor 6-2, 6-0. Pentru a-si afla adversara din penultimul act al competitiei, Simona va mai avea de asteptat. Ar putea fi un duel romanesc pentru calificarea in finala, in cazul in care Irina Begu reuseste sa ii mai ia .

Cand joaca joaca Simona Halep in semifinale la Praga. S-a stabilit ora de start, avantaj urias al Simonei

UPDATE, ora 19:35 A fost anuntata ora de start a partidei pe care Simona Halep o va disputa in semifinale la Praga. Astfel, duelul din penultimul act este programat sambata, in jurul orei 14:00. Simona va avea un avantaj serios pentru ca adversara ei se va decide chiar inaintea acestui meci. Irina Begu si .

Asa am trait Simona Halep - Barbora Krejcikova la Praga

Am transmis live text in aceasta pagina meciul sustinut de Simona Halep in optimi la Praga Open cu reprezentanta gazdelor Barbora Krejcikova 118 WTA).

Simona Halep in sferturi la Praga dupa un meci de lupta

Calificare in sferturile de finala de la Praga pentru Simona Halep dupa un nou meci de trei seturi.

WTA Praga: Organizatorii au anuntat programul zilei de joi - Cand va juca Simona Halep

Organizatorii turneului WTA de la Praga au facut public programul zilei de joi, una in care Simona Halep o va intalni pe Barbora Krejcikova 24 de ani, 118 WTA) in turul al doilea.

Cati bani a castigat Simona Halep pentru victoria de la WTA Praga. A ajuns in semifinale, dar la buget nu prea se simte

Simona Halep a obtinut o noua victorie la WTA Praga, cu Magdalena Frech, scor 6-2, 6-0, si s-a calificat in semifinale la Praga. Este practic a treia oara cand Simona ajunge in penultimul act al unei competitii in acest sezon. Din tot atatea incercari! Prima data s-a intamplat la Australian Open, cand a si fost .

Cu cine joaca Simona Halep in turul doi la WTA Praga. Adversara a eliminat o romanca in primul meci

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a trecut de Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. A fost o partida cu multe rasturnari de situatie si nu mai putin de sase mingi de meci ratate de Simona Halep. Romanca a obtinut in cele din urma calificarea, chiar daca a recunoscut .

Cu cine joaca Simona Halep in sferturile de finala la WTA Praga. E primul meci direct

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la WTA Praga, dupa 3-6, 7-5, 6-2, cu Barbora Krejcikova. A fost o prestatie incantatoarea a romancei, care isi continua cursa pentru titlul cu numarul 21 in circuitul WTA. Misiunea pare una la indemana, mai ales daca tinem cont ca toate favoritele de pe partea ei de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )