Libnet.ro
UNICEF

22:45

Simona Halep si Monica Niculescu, eliminate in turul 2 la Roma

Online Sport Online Sport,
Simona Halep si Monica Niculescu, eliminate in turul 2 la Roma

Jucatoarele Simona Halep si Monica Niculescu au revenit pe teren, joi, in concursul de dublu de la Roma. continuă pe Online Sport

WTA Roma: Simona Halep si Monica Niculescu, en fanfare in optimi

Perechea Simona HalepMonica Niculescu a defilat spre optimile turneului de la Roma, cele doua trecand in doar 46 de minute de dublul Elina SvitolinaDayana Yastremska.

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in turul 3 la WTA Roma. Premiile au scazut dramatic din cauza pandemiei

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4. Este un succes firesc obtinut de Halep, in fata jucatoarei de pe locul 99 in clasamentul WTA. Calificarea intre ultimele 16 la turneul de categorie Premier 5 din Italia este recompensata cu un cec in .

Asa am trait Simona Halep - Jasmine Paolini in turul 2 la Roma

Am transmis live text in aceasta pagina meciul pe care Simona Halep il sustine in turul 2 la Roma cu italianca Jasmine Paolini.

Simona Halep, lovitura zilei la WTA Roma. Punctul care i-a uimit pe fanii tenisului

Simona Halep a revenit in circuitul WTA, dupa o pauza de fix o luna, dar demonstreaza ca isi pastreaza cea mai buna forma. Jucatoarea de pe locul 2 mondial a invins-o pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4, pentru a merge in turul 3 la WTA Roma. Si a reusit si cateva lovituri spectaculoase. in setul .

Simona Halep, intalnire de vis la Roma. Reactia superba a jucatoarei noastre

Simona Halep e gata de startul turneului de la Roma dupa o lunga pauza. Tenismena il va avea alaturi si pe Darren Cahill, care a fost nevoit sa intre in izolare imediat cum a ajuns la Roma. Simona Halep s-a reintalnit cu Darren Cahill dupa mai bine de 6 luni. Declaratiile sportivei despre turneul de .

WTA Roma: Simona Halep si Monica Niculescu, victorioase la dublu

Perechea formata din jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Monica Niculescu s-a calificat in o.

WTA Roma: Perechea Simona HalepMonica Niculescu, eliminata in optimile probei de dublu

Simona Halep si Monica Niculescu au ratat calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Roma, la dublu.

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Roma

Desemnata cap de serie numarul unu la competitia WTA Premier 5 de la Foro Italico, Simona Halep va juca direct in turul al doilea.

FOTO Simona Halep si surpriza de la Roma: Acesta este cine cred eu?

Simona Halep se apropie de ziua debutului la turneul de la Roma, iar numarul doi mondial a postat pe Twitter o imagine cu surpriza de care a avut parte in cursul zilei de luni.

Halep si Niculescu, victorie categorica in primul tur la Roma

Jucatoarele Simona Halep si Monica Niculescu au cedat un singur game in meciul contra ucrainencelor Elina Svitolina si Daiana Yastremska.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )