Libnet.ro
UNICEF

11:46

Simona Halep nu-si revine dupa Fed Cup: Inca mai simt emotii

Online Sport Online Sport,
Simona Halep nu-si revine dupa Fed Cup: Inca mai simt emotii

Pentru Simona Halep confruntarea cu Cehia din Fed Cup a fost una pe care nu o va uita prea curand, poate niciodata, iar jucatoarea spune ca inca mai simte emotia disputei de la Ostrava. continuă pe Online Sport

Simona Halep, prima reactie dupa victoria din Fed Cup

Simona Halep a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ostrava dupa cea de-a doua partida a intalnirii de Fed Cup Cehia - Romania, ca a practicat un tenis de calitate in meciul.

Simona Halep explica diferenta intre un meci de Fed Cup si unul de WTA. Ce simte atunci cand joaca pentru Romania

Simona Halep a adus ambele puncte la simplu pentru Romania, in meciul de Fed Cup, cu Cehia, dupa ce a trecut de Katerina Siniakova si Karolina Pliskova.

Simona Halep, prima reactie dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova: Mi-au dorit foarte mult sa castig. Am incercat sa ma apar foarte bine

Simona Halep, numarul 3 mondial, a invins-o duminica, in trei seturi, 6-4, 5-7, 6-4, pe Karolina Pliskova 5 WTA), iar echipa de Fed Cup a Romaniei conduce Cehia cu scorul de 2-1 dupa primele trei partide ale.

Halep, vedeta zilei pe site-ul oficial WTA: Simona a oferit un interviu savuros despre Fed Cup si rasplata calificarii

Simona Halep 3 WTA) a ajuns, luni seara, la Doha, acolo unde va debuta direct in turul II. Va fi primul turneu sub indrumarea noului antrenor, Thierry van Cleemput.

FED CUP 2019. Victorie magnifica reusita de Simona Halep

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 3 mondial, a invins-o, duminica, in trei seturi, 6-4, 5-7, 6-4, pe Karolina Pliskova 5 WTA), iar echipa de Fed Cup a Romaniei conduce Cehia cu scorul de 2-1 dupa primele.

Fed Cup: Cehia - Romania 1-2. Simona Halep, VICTORIE extrem de SPECTACULOASA in fata Karolinei Pliskova, iar fetele noastre sunt la un pas de calificarea in semifinale

Romania conduce Cehia cu 2-1 in Fed Cup, dupa primul meci de duminica. Simona Halep 3 WTA) a invins-o, la capatul unui meci extrem de spectaculos si epuizant, pe Karolina Pliskova 5 WTA) in trei seturi, cu.

Simona Halep a egalat situatia in Fed Cup, Cehia - Romania 1-1

Echipele Cehiei si Romaniei sunt la egalitate, 1-1, in sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup, dupa ce Simona Halep a invins-o pe Katerina Siniakova cu 6-4, 6-0, sambata, in Ostravar Arena din.

Fed Cup: Cehia - Romania. Simona Halep a CALCAT-O in PICIOARE pe Siniakova si a egalat scorul dupa prima zi

Este din nou egalitate in meciul de Fed Cup dintre Cehia si Romania. Simona Halep 3 WTA) a invins-o, sambata, intr-o maniera categorica, pe Katerina Siniakova 44 WTA), in doua seturi, cu scorul de 6-4,.

Simona Halep aduce Romania la egalitate cu Cehia dupa prima zi (1-1)

Romania se afla la egalitate cu Cehia dupa prima zi a confruntarii de la Ostrava din sferturile Grupei Mondiale in Fed Cup, aceasta dupa ce Simona Halep a invins-o in doua seturi pe Katerina Siniakova, cu 6-4, 6-0.

Asa am trait Karolina Pliskova - Simona Halep in Fed Cup

Confruntarea Cehia - Romania din sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup s-a reluat duminica, cu meciul vedeta al liderelor celor doua echipe, Karolina Pliskova si Simona Halep.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )