Libnet.ro
UNICEF

21:45

Simona Halep pierde finala de la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Simona Halep pierde finala de la Roland Garros

Simona Halep a pierdut sambata finala de la Roland Garros, insa a opus o rezistenta fantastica in fata Mariei Sharapova. Meciul a durat trei ore si s-a terminat cu victoria rusoaicei 4-6, 7-6 7-5), 4-6. Sharapova a jucat aproape ceas si a uzitat de toate tertipurile, stand mereu la serviciu un timp indelungat se plecand dupa setul al doilea, castigat de Halep, la vestiar, acolo acolo unde a stat zece minute ca sa isi schimbe rochia. La final, Simona Halep a ramas cu ochii in lacrimi, ar publicul i-a scandat numele: SI-MO-NA! Halep a progresat mult dupa finala pierduta la Madrid in fata Sharapovei, insa nu suficient pe moment. Ea va fi de luni locul 3 mondial si a luat un cec de 825. 000 de euro. continuă pe Online Sport

Ruxandra Dragomir, la RFI: Simona Halep poate castiga Roland Garros; e o inspiratie pentru foarte multi sportivi

Simona Halep poate castiga sambata turneul de la Roland Garros. O spune, la RFI, fostul presedinte al Federatiei Romane de Tenis Ruxandra Dragomir. Ea crede ca Halep isi poate lua revansa in fata Mariei Sarapova, dupa ce rusoaica a invins-o in ultimul act la turneul de la Madrid. Dragomir apreciaza ca Halep poate fi o inspiratie pentru foarte multi sportivi.

Simona Halep joaca azi in finala la Roland Garros. French Open a devenit cel mai bogat turneu de Grand Slam

Simona Halep o va intalni pe Maria Sarapova astazi, de la ora 16. Meciul e in direct pe Eurosport, Antena 3 si livetext pe www. adevarul. ro.

Simona Halep e in finala la Roland Garros! Ce performanta incredibila a egalat romanca dupa 34 de ani

Simona Halep a reusit sa se califice in finala French Open, dupa victoria in doua seturi cu Andrea Petkovic din Germania.

Calificare istorica pentru Halep in finala Roland Garros, dupa 6-2, 7-6 (7-4) cu Petkovici

Simona Halep, joaca, joi, in semifinalele Roland Garros, impotriva nemtoaicei Andrea Petkovic, cap de serie 28. Este pentru a doua zi consecutiv cand va juca Halep, dupa victoria de ieri, din sferturi, impotriva rusoaicei Sve .

Americanii explica ce ar insemna pentru Simona Halep sa castige titlul la Roland Garros

Jurnalistii americani de la USA Today le-au analizat cu lux de amanunte pe cele doua jucatoare care se vor duela pentru suprematie pe zgura pariziana, Maria Sarapova si romanca Simona Halep. Daca va triumfa jucatoarea noastra, ea va bifa cateva borne istorice, ce o vor propulsa in galeria numelor grele din tenisul mondial.

Eurosport si Antena 3 vor transmite finala Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova

Postul Antena 3, impreuna cu Eurosport, au achizitionat drepturile de difuzare ale meciului din finala Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova.

Live Score: Halep - Sarapova 2-5. A inceput finala Roland Garros 2014!

Simona Halep joaca, duminica, cel mai important meci al carierei sale si al tenisului romanesc in ultimii 36 de ani. Halep o intalneste pe Maria Sarapova in finala Roland Garros, incepand de la ora 16. 00, ora Romaniei.

Live Score: Halep - Sarapova 0-0. incepe finala Roland Garros 2014!

Simona Halep joaca, duminica, cel mai important meci al carierei sale si al tenisului romanesc in ultimii 36 de ani. Halep o intalneste pe Maria Sarapova in finala Roland Garros, incepand de la ora 16. 00, ora Romaniei.

Simona Halep, invinsa cu greu in finala Roland Garros, Maria Sharapova a castigat titlul in trei seturi

Simona Halep a pierdut in trei seturi, 4 - 6, 7 - 6, 4 -6, finala de la Roland Garros, contra Mariei Sharapova. Simona era singura jucatoare din competitie care nu cedase niciun set in aceasta editie a turneului,.

Finala Roland Garros, LIVE TEXT: Simona Halep- Maria Sharapova 2 - 2 in decisiv. Meciul se decide in setul trei, pentru prima data dupa 2001

Simona Halep o intalneste la aceasta ora pe Maria Sharapova, in finala turneului de la Roland Garros, prima finala de Grand Slam pentru sportiva din Romania. Simona este singura jucatoare din competitie care nu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )