Libnet.ro
UNICEF

06:00

Simona Halep, prima reactie dupa victoria cu Polona Hercog

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, prima reactie dupa victoria cu Polona Hercog

Vedeti mai jos ce a declarat Simona Halep la cald dupa succesul obtinut in fata Polonei Hercog in turul intai la Praga. continuă pe Online Sport

Simona Halep, primele meciuri dupa sase luni de pauza! Cine transmite turneul WTA de la Praga

Pentru fanii tenisului si ai Simonei Halep, asteptarea se incheie saptamana viitoare. Dupa o pauza de sase luni provocata de pandemia de coronavirus, jucatoarea de pe locul 2 mondial revine in circuit. Va juca in turneul WTA International de la Praga. Simona s-a inscris atat in proba de simplu, cat si in cea de dublu .

Cine transmite la TV turneul WTA de la Praga! Simona Halep, primele meciuri dupa sase luni de pauza!

Pentru fanii tenisului si ai Simonei Halep, asteptarea se incheie saptamana viitoare. Dupa o pauza de sase luni provocata de pandemia de coronavirus, jucatoarea de pe locul 2 mondial revine in circuit. Va juca in turneul WTA International de la Praga. Simona s-a inscris atat in proba de simplu, cat si in cea de dublu .

SIMONA HALEP: voi decide dupa Praga daca voi merge la US Open

Jucatoarea Simona Halep, care se afla in Cehia pentru turneul de la Praga, a declarat pentru Reuters ca va hotari dupa aceasta conpetitie daca va participa la US Open.

Ion Iliescu, prima reactie dupa disparitia lui Oliviu Gherman: Am pierdut un prieten si un camarad

Fostul presedinte Ion Iliescu a avut o prima reactie la aflarea vestii ca fostulsef al Senatului si al FDSN, Oliviu Gherman, s-a stins din viata la varsta de 90 de ani. Iliescu sustine ca a pierdut.

Cu cine joaca Simona Halep in turul 1 la Praga! Posibil duel cu o romanca in runda a doua

UPDATE, ora 16:40 Simona Halep o va infrunta pe Polona Hercog in turul 1 la Praga. Este a treia confruntare directa dintre cele doua, iar Simona s-a impus in precedentele doua. in 2019, Halep a invins-o pe Hercog la Miami si la Eastbourne, de fiecare data in trei seturi. Slovena, locul 45 WTA, s-a .

Cu cine joaca Simona Halep in turul doi la WTA Praga. Adversara a eliminat o romanca in primul meci

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a trecut de Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. A fost o partida cu multe rasturnari de situatie si nu mai putin de sase mingi de meci ratate de Simona Halep. Romanca a obtinut in cele din urma calificarea, chiar daca a recunoscut .

Ce a facut Simona Halep in prima zi a turneului de la Praga! Revenirea nu a fost usoara

Dupa ce a decis sa nu participe la turneul de la Palermo din cauza coronavirusului, Simona Halep si-a facut curaj pentru cel de la Praga, unde este favorita numarul 1 si principala vedeta a competitiei. Sportiva din Romania a anuntat ca va participa atat la simplu, cat si la dublu.

CTP, reactie surpriza dupa victoria Simonei Halep: Un campion castiga si cand joaca prost

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. A fost o victorie muncita, obtinuta dupa sase luni de pauza provocata de pandemia de coronavirus. Simona a avut nevoie de doua ore si jumatate pentru a obtine calificarea in turul 2, iar jocul .

WTA Praga: Simona Halep vs Polona Hercog 6-1, 1-6, 7-6(3) Calificarea nervilor tari - Simona a ratat sase mingi de meci in drumul spre victorie

Asteptarea a luat sfarsit, iar Simona ne-a oferit un adevarat roller coaster inca de la prima partida. Dupa o pauza de cinci luni din cauza pandemiei de Covid-19, Halep avea nevoie de un asemenea meci cu o incarcatura aparte atat fizica, dar mai ales psihica a aratat sase mingi de meci pana la a se impune). Dupa o batalie de doua ore si 29 de minute cu Polona Hercog, Simona s-a impus in trei seturi, scor 6-1, 1-6, 7-63), calificandu-se astfel in turul doi al turneului de la Praga.

Simona Halep Polona Hercog 6-1, 1-6, 7-6, turul 1 la WTA Praga. Victorie pentru Halep, dupa sase mingi de meci ratate

UPDATE, ora 17:20 Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Praga, dupa o victorie muncita cu Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. Simona a ratat sase mingi de meci, dar s-a concentrat in cele din urma pentru a obtine calificarea. Simona se impune in tiebreak si merge in turul 2. Hercog .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )