Libnet.ro
UNICEF

15:16

Simona Halep va reveni in circuitul mondial din 27 septembrie, cand va incepe turneul din China

B1 B1,
Simona Halep va reveni in circuitul mondial din 27 septembrie, cand va incepe turneul din China

Simona Halep a anuntat, dupa turneul de la US Open, ca asteapta cu nerabdare urmatorul turneul la care va participa, cel de la Wuhan, din China. Mai mult de atat, Halep a mai precizat ca a ajuns in momentul in. continuă pe B1

Se retrage Simona Halep de la turneele din China? Numele ei nu apare pe lista celei mai importante competitii

Simona Halep, locul 2 WTA, si-a anuntat prezenta la trei turnee ce se vor derula pe teritoriul Chinei in urmatoarea perioada, la Guangzhou, Wuhan si Beijing.

Clasament WTA: Simona Halep, avans important in fata Mariei Sarapova. Cate puncte le despart dupa US Open

Simona Halep se mentine pe locul 2 mondial in clasamentul WTA, dupa turneul de Grand Slam de la US Open. Romanca si-a marit avansul pe care il avea in fata Mariei Sarapova, rusoaica ocupand pozitia a treia.

Dezvaluirea lui Corneliu Vadim Tudor din ziua mortii a fost despre Simona Halep

Corneliu Vadim Tudor, incetat din viata luni la varsta de 65 de ani, a publicat cu cateva ore inainte de moarteo dezvaluire despre Simona Halep.

Darren Cahill, despre Simona Halep: A fost extraordinar sa lucrez cu tine, multumesc ca m-ai suportat

Simona Halep a fost eliminata in semifinalele de la US Open, iar dupa infrangerea cu Flavia Pennetta 1-6, 3-6), Darren Cahill antrenorul cu care Simona a colaborat pe perioara turneelor de pe hard-ul american) a vorbit despre jucatoarea din Romania. A fost extraordinar sa lucrez cu tine, sase saptamani minunate, a spun Cahill.

Simona Halep va lipsi de la un turneu important! Anuntul facut inainte de Turneul Campioanelor

Simona Halep, 2 WTA, nu se afla pe lista jucatoarelor de la turneul Premier Mandatory de la Beijing, acolo unde cele mai bune jucatoare de tenis vor stabili ierarhia finala inaintea Turneului Campioanelor. Romanca ar putea evolua totusi in doua competitii pana la turneul de final de an.

Simona Halep renunta la un turneu din Asia

Revenita in tara dupa ce a ajuns pana in semifinale la US Open, Simona Halep a luat o decizie importanta in ceea ce priveste restul sezonului.

Simona Halep, pe locul 3 in topul castigurilor realizate de jucatoarele de tenis feminin in 2015

Simona Halep se afla pe locul 3 in topul castigurilor realizate de jucatoarele de tenis feminin in acest an, a anuntat luni WTA, potrivit ziare. com. Romanca a ajuns in aceasta ierarhie, cu castiguri in.

Simona Halep se mentine pe locul 2 in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care a ajuns pana in semifinale la US Open, se mentine pe locul doi in clasamentul WTA, cu 6. 780 de puncte, conform ierarhiei ce a fost data publicitatii luni, informeaza.

Simona Halep ocupa in continuare locul doi in clasamentul WTA, cu 6.780 de puncte

Simona Halep se mentine pe locul doi in clasamentul WTA, cu 6. 780 de puncte, informeaza luni site-ul wtatennis. com. Irina-Camelia Begu a coborat de pe locul 28 pe 30, ea avand 1. 587 de puncte. Monica Niculescu a.

Clasamentul WTA: Simona Halep isi consolideaza pozitia a doua; Flavia Pennetta a urcat pana pe 8

Simona Halep a acumulat 6780 de puncte, reusind astfel sa isi consolideze pozitia a doua din clasamentul WTA. Romania are in continuare 5 sportive in TOP 100. Flavia Pennetta, castigatoare la US Open, a urcat de pe 26 pe 8.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )