Libnet.ro
UNICEF

11:45

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Madrid

Adevărul Adevărul,
Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Madrid

Simona Halep 5 WTA) s-a calificat in optimile turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o miercuri peLara Arruabarrena 145 WTA), cu scorul de 6-4, 6-4. continuă pe Adevărul

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Madrid, unde se poate intalni cu o alta romanca

Simona Halep 5 WTA) s-a calificat in optimile turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o miercuri peLara Arruabarrena 145 WTA), cu scorul de 6-4, 6-4.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Madrid

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 5 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului Premier Mandatory de la Madrid, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep s-a calificat in optimile Madrid Open. Begu poate fi urmatoarea adversara!

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a trecut de favorita gazdelor, Lara Arruabarrena, din Spania. Romanca s-a impus in doua seturi, scor 6-4, 6-4.

Tenis: Simona Halep s-a calificat in turul trei al turneului de la Madrid

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in turul al treilea a turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o pe iberica Lara Arruabarrena, relateaza Evenimentul Zilei. Halep a depasit-o pe Lara Arrubarrena Spania), in.

Tenis: Irina Camelia Begu si Simona Halep s-au calificat in turul doi al turneului de la Madrid

Irina Camelia Begu si Simoha Halep au reusit sa se califice, luni, in turul doi al turneului de la Madrid, relateaza Mediafax. Irina Camelia Begu, locul 117 WTA, beneficiara a unui wild card, a invins-o, luni, cu.

Felicitari, Simona Halep! Jucatoarea de tenis s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Madrid

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 5 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 3.

Tenis: Marius Copil a ratat calificarea in optimile de finala ale turneului de la Madrid

Marius Copil a ratat, miercuri, calificarea in optimile de finala ale Mastersului 1000 de la Madrid, relateaza Agerpres. Copil a fost invins, in turul doi, de bulgarul Grigor Dimitrov, cap de serie nr. 12 si nr.

Simona Halep a comentat victoria de la Madrid

Simona Halep a vorbit miercuri despre victoria care a calificat-o in optimile de finala de la Madrid, dar si despre turneul lui Ion Tiriac care a ajutat-o sa ajunga in anii trecuti la nivelul optim de performanta.

Madrid Masters: Simona Halep, in optimi dupa ce a invins-o pe Lara Arruabarrena (6-4, 6-4)

Simona Halep favorita patru) s-a calificat, miercuri, in turul trei al Masters-ului de la Madrid, jucatoarea din Romania invingand-o pe Lara Arruabarrena, din Spania, locul 145 in ierarhia WTA. A fost 6-4, 6-4 pentru Simona, dupa un meci care a durat o ora si 23 de minute.

Simona Halep, prima jucatoare de tenis din Romania care a depasit trei milioane de dolari castigati din premii

Simona Halep, locul 5 WTA, este prima jucatoare de tenis din Romania care a depasit suma de trei milioane de dolari premii brut), dupa ce s-a calificat in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, invingand-o pe germanca Julia Goerges.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )