Libnet.ro
UNICEF

14:45

Felicitari, Simona Halep! Jucatoarea de tenis s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Madrid

Antena3 Antena3,
Felicitari, Simona Halep! Jucatoarea de tenis s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Madrid

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 5 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 3. continuă pe Antena3

Simona Halep obtine un record absolut in tenisul romanesc

Simona Halep a devenit luni prima jucatoare de tenis din Romania care a depasi borna de castiguri de 3 milioane de dolari.

Madrid Masters: Simona Halep, in optimi dupa ce a invins-o pe Lara Arruabarrena (6-4, 6-4)

Simona Halep favorita patru) s-a calificat, miercuri, in turul trei al Masters-ului de la Madrid, jucatoarea din Romania invingand-o pe Lara Arruabarrena, din Spania, locul 145 in ierarhia WTA. A fost 6-4, 6-4 pentru Simona, dupa un meci care a durat o ora si 23 de minute.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Madrid

Simona Halep 5 WTA) s-a calificat in optimile turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o miercuri peLara Arruabarrena 145 WTA), cu scorul de 6-4, 6-4.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Madrid, unde se poate intalni cu o alta romanca

Simona Halep 5 WTA) s-a calificat in optimile turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o miercuri peLara Arruabarrena 145 WTA), cu scorul de 6-4, 6-4.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Madrid

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 5 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului Premier Mandatory de la Madrid, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Madrid Masters: Simona Halep - Julia Goerges 6-2, 6-0/ In turul doi fara drept de apel

Simona Halep locul 5 in lume si favorita numarul patru) s-a calificat, luni, in turul doi al turneului Masters de la Madrid. Jucatoarea din Romania a invins-o fara drept de apel pe Julia Goerges, din Germania locul 97 in clasamentul WTA).

Tenis: Simona Halep s-a calificat in turul trei al turneului de la Madrid

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in turul al treilea a turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o pe iberica Lara Arruabarrena, relateaza Evenimentul Zilei. Halep a depasit-o pe Lara Arrubarrena Spania), in.

Simona Halep, prima jucatoare de tenis din Romania care a depasit trei milioane de dolari castigati din premii

Simona Halep, locul 5 WTA, este prima jucatoare de tenis din Romania care a depasit suma de trei milioane de dolari premii brut), dupa ce s-a calificat in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, invingand-o pe germanca Julia Goerges.

Simona Halep a devenit ambasador global pentru adidas

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, a devenit ambasador oficial global al producatorului de echipament sportiv adidas, a anuntat compania germana pe site-ul oficial, scrie Mediafax .

Simona Halep, foarte afectata de moartea jucatoarei britanice

Simona Halep a povestit la cateva ore dupa ce a debutat cu dreptul la turneul WTA de la Madrid modul in care a castigat partida cu jucatoarea germana cu nume latin Julia Goerges, dar si un moment care dimineata a dat-o peste cap.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )