Libnet.ro
UNICEF

23:00

Simona Halep, prima jucatoare de tenis din Romania care a depasit trei milioane de dolari castigati din premii

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, prima jucatoare de tenis din Romania care a depasit trei milioane de dolari castigati din premii

Simona Halep, locul 5 WTA, este prima jucatoare de tenis din Romania care a depasit suma de trei milioane de dolari premii brut), dupa ce s-a calificat in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, invingand-o pe germanca Julia Goerges. continuă pe Hotnews

Simona Halep obtine un record absolut in tenisul romanesc

Simona Halep a devenit luni prima jucatoare de tenis din Romania care a depasi borna de castiguri de 3 milioane de dolari.

incepe greul pentru Simona Halep. De ce romanca este in pericol sa piarda pozitii importante in clasamentul mondial

Din luna mai, cel mai bine clasata jucatoare de tenis din Romania va avea de aparat multe puncte in clasamentul WTA. in cazul in care nu va obtine rezulte bune la turneele viitoare, Simona va pierde pozitii importante in topul mondial.

Google Play este acum disponibil pentru dezvoltatorii din Romania

Google Play este acum disponibil pentru dezvoltatorii din Romania care doresc sa ofere aplicatii contra cost pe platforma Android. Aceasta este o veste buna pentru dezvoltatorii de aplicatii Android, acestia avand acum posibilitatea de a monetiza aplicatiile pe care le lanseaza in Google Play. Romania intra astfel pe lista celor 45 de tari care permit folosirea acestui serviciu, iar dezvoltatorii se pot adresa publicului din 130 de tari, cu aplicatii in limba engleza. Aplicarea pentru vanzarea aplicatiilor se poate face [].

Madrid Masters: Simona Halep - Julia Goerges 6-2, 6-0/ In turul doi fara drept de apel

Simona Halep locul 5 in lume si favorita numarul patru) s-a calificat, luni, in turul doi al turneului Masters de la Madrid. Jucatoarea din Romania a invins-o fara drept de apel pe Julia Goerges, din Germania locul 97 in clasamentul WTA).

Madrid Masters: Simona Halep va debuta astazi (Programul jucatorilor romani)

Simona Halep favorita patru) va debuta, luni, in turneul Masters de la Madrid, jucatoarea din Romania urmand sa o intalneasca pe Julia Goerges, din Germania. Intra in material pentru a vedea programul jucatorilor romani.

Turneul de la Madrid: Adversarele pentru Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina Begu

Vineri a avut loc tragerea la sorti a turneului de tenis de la Madrid, acolo unde pe taboul principal sunt Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina Begu.

Simona Halep, foarte afectata de moartea jucatoarei britanice

Simona Halep a povestit la cateva ore dupa ce a debutat cu dreptul la turneul WTA de la Madrid modul in care a castigat partida cu jucatoarea germana cu nume latin Julia Goerges, dar si un moment care dimineata a dat-o peste cap.

LIVE Simona Halep la Madrid contra lui Goerges

Onlinesport. ro transmite live text, luni dupa-amiaza cu incepere de la ora 16:00, meciul pe care Simona Halep il sustine in primul tur la Mutua Madrid Open, turneu WTA Premier dotat cu premii totale in valoare de 3. 6 milioane de euro.

LIVE Simona Halep la Madrid. Ajunge in turul doi

Onlinesport. ro a transmis live text, luni dupa-amiaza cu incepere de la ora 16:00, meciul pe care Simona Halep l-a sustinut in primul tur la Mutua Madrid Open, turneu WTA Premier dotat cu premii totale in valoare de 3. 6 milioane de euro.

LIVE Simona Halep la Madrid (azi, ora 16:00)

Onlinesport. ro transmite live text, luni dupa-amiaza cu incepere de la ora 16:00, meciul pe care Simona Halep il sustine in primul tur la Mutua Madrid Open, turneu WTA Premier dotat cu premii totale in valoare de 3. 6 milioane de euro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )