Libnet.ro
UNICEF

14:16

Madrid Masters: Simona Halep, in optimi dupa ce a invins-o pe Lara Arruabarrena (6-4, 6-4)

Hotnews Hotnews,
 Madrid Masters: Simona Halep, in optimi dupa ce a invins-o pe Lara Arruabarrena (6-4, 6-4)

Simona Halep favorita patru) s-a calificat, miercuri, in turul trei al Masters-ului de la Madrid, jucatoarea din Romania invingand-o pe Lara Arruabarrena, din Spania, locul 145 in ierarhia WTA. A fost 6-4, 6-4 pentru Simona, dupa un meci care a durat o ora si 23 de minute. continuă pe Hotnews

Madrid Masters: Simona Halep va debuta astazi (Programul jucatorilor romani)

Simona Halep favorita patru) va debuta, luni, in turneul Masters de la Madrid, jucatoarea din Romania urmand sa o intalneasca pe Julia Goerges, din Germania. Intra in material pentru a vedea programul jucatorilor romani.

Madrid Masters: Simona Halep - Julia Goerges 6-2, 6-0/ In turul doi fara drept de apel

Simona Halep locul 5 in lume si favorita numarul patru) s-a calificat, luni, in turul doi al turneului Masters de la Madrid. Jucatoarea din Romania a invins-o fara drept de apel pe Julia Goerges, din Germania locul 97 in clasamentul WTA).

Madrid Masters: Rafael Nadal, in optimi

Rafael Nadal cap de serie numarul unu) s-a calificat, miercuri, in optimile Masters-ului de la Madrid, spaniolul trecand fara emotii de Juan Monaco, scor 6-1, 6-0. In aceeasi faza a competitiei au ajuns si John Isner, Tomas Berych si Ernests Gulbis.

Simona Halep a facut spectacol pe zgura de la Madrid: 6-2, 6-0 cu Julia Gorges! Romanca a castigat 10 jocuri la rand

Simona Halep, locul 5 in clasamentul WTA, a trecut fara emotii de Julia Gorges, in primul tur al turneului Masters de la Madrid.

Tenis: Simona Halep s-a calificat in turul trei al turneului de la Madrid

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in turul al treilea a turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o pe iberica Lara Arruabarrena, relateaza Evenimentul Zilei. Halep a depasit-o pe Lara Arrubarrena Spania), in.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Madrid

Simona Halep 5 WTA) s-a calificat in optimile turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o miercuri peLara Arruabarrena 145 WTA), cu scorul de 6-4, 6-4.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Madrid, unde se poate intalni cu o alta romanca

Simona Halep 5 WTA) s-a calificat in optimile turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o miercuri peLara Arruabarrena 145 WTA), cu scorul de 6-4, 6-4.

LIVESCORE Simona Halep - Julia Goerges 3-2

Simona Halep locul 5 in lume) debuteaza in turneul Masters de la Madrid impotriva jucatoarei Julia Goerges, din Germania locul 97 in clasamentul WTA). Partida este in direct pe Dolcesport 1 si LIVESCORE pe HotNews. ro.

Simona Halep s-a calificat in optimile Madrid Open. Begu poate fi urmatoarea adversara!

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a trecut de favorita gazdelor, Lara Arruabarrena, din Spania. Romanca s-a impus in doua seturi, scor 6-4, 6-4.

LIVE Simona Halep la Madrid contra lui Goerges

Onlinesport. ro transmite live text, luni dupa-amiaza cu incepere de la ora 16:00, meciul pe care Simona Halep il sustine in primul tur la Mutua Madrid Open, turneu WTA Premier dotat cu premii totale in valoare de 3. 6 milioane de euro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )