Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Miami Open, unde o va intalni pe Serena Williams

B1 B1,
Simona Halep s-a calificat in semifinale la Miami Open, unde o va intalni pe Serena Williams

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3,s-a calificat in semifinalele turneului Miami Open, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 7-5, pe americanca Sloane Stephens, locul 45 WTA, informeaza. continuă pe B1

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale Miami Open

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory Miami Open, dupa ce a invins-o, marti, cu scorul de 6-3, 7-5, pe Flavia.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale Miami Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o cu scorul de 6-3, 7-5, pe Flavia Pennetta din Italia, locul 28 WTA si cap de serie numarul 15, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier.

Miami 2015. Simona Halep s-a calificat in sferturi, dupa 6-3, 7-5, cu Pennetta. A spart gheata cu italianca!

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie 3, s-a calificat in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a eliminat-o pe Flavia Pennetta, cu scorul de 6-3, 7-5.

Serena Williams: Abia astept sa joc cu Simona Halep. Ce regreta sportiva

Numarul 1 mondial, Serena Williams a declarat ieri ca abia asteapta sa o intalneasca pe Simona Halep in semifinala de la Miami Open care va avea loc vineri. Mai mult Serena Wiliams a spus ca ii pare razu.

Serena Williams s-a calificat in sferturi la Miami Open

Jucatoarea americana Serena Williams, numarul unu mondial, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, informeaza wtatennis. com.

Serena Williams, in semifinale la Miami Open, unde s-ar putea intalni cu Simona Halep

Numarul 1 mondial, americanca Serena Williams, a invins-o pe Sabine Lisicki Germania), locul 21 WTA si cap de serie numarul 27, scor 7-6 4), 1-6, 6-3, si s-a calificat in semifinale la Miami Open, unde ar putea.

Simona Halep iNVINGE la Miami si SE CALIFICA in semifinale

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Miami, dupa ce a invins-o pe americanca Sloane Stephens. Daca in primul set, Simona nu a avut nicio problema sa se impuna, lucrurile s-au complicat.

LIVE MIAMI OPEN Simona Halep-Serena Williams in semifinale (vineri dimineata, ora 4:00). Declaratii si istoria intalnirilor directe

Meciul care le opune pe cele mai in forma jucatoare ale anului, Simona Halep si Serena Williams, este fara doar si poate cea mai asteptata intalnire din 2015 in tenisul mondial feminin. Partida este live text in aceasta pagina, vineri dimineata, cu incepere de la ora 4:00.

Simona Halep la Miami: vom avea inca o noapte alba a tenisului. Organizatorii au anuntat ora meciului Halep - Stephens

Simona Halep tinteste calificarea in semifinale, acolo unde, foarte probabil, va da peste Serena Williams. Pana la intalnirea cu liderul mondial insa, constanteanca de 23 de ani trebuie sa depaseasca o adversara care a fost poreclita Mica Serena.

LIVE MIAMI OPEN: Simona Halep joaca marti dimineata in optimi la Miami (ora 4:00)

Simona Halep va juca marti dimineata, de la ora 4:00, in optimile de finala ale turneului de la Miami. Meciul este live text in aceasta pagina.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )