Libnet.ro
UNICEF

19:46

Simona Halep, victorie fantastica la Turneul Campioanelor VIDEO

Antena3 Antena3,
Simona Halep, victorie fantastica la Turneul Campioanelor VIDEO

Simona Halep conduce cu 6-4, 3-1 in meciul cu Carolina Garcia. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si principala favorita, va juca luni primul sau meci din Grupa Rosie a. continuă pe Antena3

LIVE VIDEO si TEXT, ora 14.30 Simona Halep - Caroline Garcia, la Turneul Campioanelor, de la Singapore

Simona Halep o intalneste pe Caroline Garcia, in primul meci din Grupa Rosie, de la Turneul Campioanelor, care are loc la Singapore.

LIVE VIDEO si TEXT Simona Halep - Caroline Garcia, la Turneul Campioanelor, de la Singapore

Simona Halep o intalneste pe Caroline Garcia, in primul meci din Grupa Rosie, de la Turneul Campioanelor, care are loc la Singapore.

Simona Halep: Fiecare meci de la Turneul Campioanelor va fi o finala, voi incerca sa joc cel mai bun tenis

Simona Halep, liderul WTA, a declarat pentru L'Equipe ca la Turneul Campioanelor, de la Singapore, fiecare meci va fi o finala, astfel ca va incerca sa joace cel mai bun tenis.

HALEP - GARCIA LIVE la SINGAPORE. ONLINE STREAM Digi Turneul Campioanelor - VIDEO

HALEP - GARCIA LIVE in Turneul Campioanelor. ONLINE STREAM Digi Singapore - VIDEO. Simona Halep, principala favorita, va juca luni primul sau meci din Grupa Rosie a Turneului Campioanelor de la Singapore,.

Simona Halep, prima victorie la Turneul Campioanelor de la Singapore

Simona Halep a castigat primul meci, luni, la Turneul Campioanelor din Singapore. Romanca i-a dat o adevarata lectie de tenis Carolinei Garcia. Halep a invins-o pe frantuzoaica de pe locul 8.

Simona Halep, inainte de Turneul Campioanelor: Oricine poate termina pe primul loc in acest an. Nimeni nu mai domina asa cum a facut-o Serena Williams

Aflata pentru al patrulea an consecutiv la Turneul Campioanelor 22-29 octombrie), Simona Halep a explicat, intr-o conferinta de presa, ce inseamna sa inceapa competitia de la Singapore din postura de lider mondial si cat este de important sa se mentina pe aceasta pozitie. Simona a mai vorbit despre meciul cu Jelena Ostapenko din cadrul turneului de la Beijing cand a devenit numarul 1 WTA), dar si despre prima adversara de la Turneul Campioanelor, Caroline Garcia.

incep emotiile! Simona Halep joaca azi la Turneul Campioanelor contra tenismenei momentului

Simona Halep debuteaza azi la Turneul Campioanelor cu un meci impotriva lui Caroline Garcia. Tenismena din Franta are 11 victorii la rand in circuit si a invins-o pe jucatoarea noastra in finala de la Beijing.

Halep la Singapore: Fiecare meci de la Turneul Campioanelor va fi o finala, voi incerca sa joc cel mai bun tenis. Ce a spus despre intalnirea cu Caroline Garcia

Jucatoarea Simona Halep, liderul WTA, a declarat pentru LEquipe ca la Turneul Campioanelor, de la Singapore, fiecare meci va fi o finala, astfel ca va incerca sa joace cel mai bun tenis.

I-a pus la punct! Mesajul lui Darren Cahill pentru cei care contesta locul 1 mondial detinut de Simona Halep

Simona Halep va incepe duminica Turneul Campioanelor, de la Singapore, unde e prezenta a patra oara, din postura de numarul 1 mondial.

Turneul Campioanelor: Garbine Muguruza castiga si muta presiunea pe umerii Simonei Halep

Garbine Muguruza a debutat cu o victorie la Turneul Campioanelor si a acumulat deja 250 de puncte WTA in clasamentul virtual.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )