Libnet.ro
UNICEF

05:00

Sindicat: Un politist si familia sa, infectati COVID, in stare grava, ar fi fost uitati acasa

Hotnews Hotnews,
 Sindicat: Un politist si familia sa, infectati COVID, in stare grava, ar fi fost uitati acasa

Un politist din cadrul Sectiei Regionale de Transporturi Bucuresti, testat pozitiv pentru COVID-19, impreuna cu sotia si cei doi copii, unul dintre ei sugar, a fost uitat acasa, sustine Sindicatul Europol. Ambulanta a venit dupa doua zile si medicii au decis sa ramana la domiciliu, insa starea s-a agravat, potrivit sursei citate. in prezent, dupa mediatizarea cazului de catre sindicat, politistul si familia sa au fost internati la Matei Bals. continuă pe Hotnews

Lacrimi si durere pentru familia lui Florin Salam. Este in stare grava, la spital

Florin Salam trece prin momente crunte, dupa ce fratele sau a ajuns la Spitalul Floreasca grav bolnav. Barbatul este intubat in acest moment, iar medicii fac tot posibilul pentru a-l mentine in viata pe fratele lui Florin Salam. Fratele lui Florin Salam sufera de o boala grava si se lupta pentru viata lui la Spitalul .

Accident extrem de grav in Capitala. Un om a fost omorat pe trecerea de pietoni, iar alti doi se afla in stare grava

Un grav accident rutier s-a produs in cursul serii de miercuri pe bulevardul Iuliu Maniu, din sectorul 6 al Capitalei. in urma impactului violent, un pieton a murit, iar alti doi au fost raniti. Soferul vinovat a fost testat cu aparatul etilotest. Cum s-a produs nenorocirea Potrivit primelor informatii, accidentul a fost produs de soferul .

Tragedie in Olt. Un babat si-a omorat bebelusul, iar sotia si baiatul mai mare se afla in stare grava. Ce greseala a comis

Un accident teribil petrecut miercuri seara a distrus o familie din Teleorman. in urma impactului violent, un bebelus de noua luni si-a pierdut viata, iar mama si fratele sau se afla in stare critica. Vinovat de producerea accidentului este chiar capul familiei, tatal copiilor. Cum s-a produs accidentul Nenorocirea a avut loc la iesirea din .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )