Libnet.ro
UNICEF

12:45

O sinecura pentru fostul presedinte Constantinescu. PNL a votat in favoarea infiintarii Institutului Levantului. Turcan, singurul liberal care s-a opus

Adevărul Adevărul,
O sinecura pentru fostul presedinte Constantinescu. PNL a votat in favoarea infiintarii Institutului Levantului. Turcan, singurul liberal care s-a opus

Plenul Camerei Deputatilor a votat, marti, cu 212 voturi pentru, 41 impotriva si 18 abtineri reexaminarea, la cererea presedintelui Klaus Iohannis, a Legii privind infiintarea Institutului de Studii Avansate pentru Cultura si Civilizatia Levantului, respectiv la proiectul de lege in acest sens. Proiectul a fost propus de fostul presedinte Emil Constantinescu, fiind sustinut de parlamentarii ALDE. continuă pe Adevărul

O sinecura pentru fostul presedinte Constantinescu. Parlamentul a infiintat Institutul de Studii Avansate pentru Cultura si Civilizatia Levantului

Plenul Camerei Deputatilor a votat, marti, cu 212 voturi pentru, 41 impotriva si 18 abtineri reexaminarea, la cererea presedintelui Klaus Iohannis, a Legii privind infiintarea Institutului de Studii Avansate pentru Cultura si Civilizatia Levantului, respectiv la proiectul de lege in acest sens.

Traian Basescu, audiat ca martor la Parchetul General: Fostul presedinte da declaratii in dosarul caselor retrocedate in perioada in care era primar al Capitalei(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu s-a prezentat luni dimineata la sediul Parchetului General pentru a fi audiat in calitate de martor intr-un dosar ce priveste retracedarea unor imobile din perioada.

ASF a castigat procesul cu fostul presedinte CSA Daniel Tudor

Autoritatea de Supraveghere Financiara a castigat un litigiu declansat de fostul presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, Daniel George Tudor, potrivit unui comunicat al PeliFilip, casa de avocatura care a reprezentat institutia.

VIDEO UPDATEAlegeri prezidentiale in Franta. Francezii sunt chemati sa isi acorde votul deciziv pentru viitorul presedinte: Emmanuel Macron sau Marine le Pen?

Aproape 47 de milioane de francezi sunt chemati la urne duminica pentru al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale, dupa o campanie electorala extrem de agresiva, marcata de multe incidente. Batalia finala a alegerilor din Franta ii are ca actori pe centristul Emmanuel Macron si pe reprezentanta extremei-drepte Marine Le Pen. Cei doi contracandidati la alegerile prezidentiale, Emmanuel Macron si Marine Le Pen, au votat in jurul orei locale 11. 00 ora Romaniei). Candidatul En Marche si-a exprimat votul in Touquet, nordul Frantei. Tot in nordul Frantei, in Pas de Calais, a votat si candidata de extrema-dreapta Marine Le Pen, la Henin-Beaumont. 37:Presedintele francez Francois Hollande a votat la Tulle, in Correze, in jurul orei locale 10. 00 ora Romaniei), relateaza BFMTV, potrivit News. roEl a salutat toate persoanele din sectie, inainte de a primi un trandafir roz din partea unei femei. 05: Francezii au inceput sa voteze. Francezii se asteapta ca aproximativ 25 la suta dintre algetori sa se abtina de la vot, potrivit Digi24. Taximetristii fac curse gratuite pentru cei care merg sa voteze.

Fostul presedinte LPF, Dumitru Dragomir, a dat cu subsemnatul la Politie

Dumitru Dragomir a fost marti la sectia de Politie, pentru a da cu subsematul in dosarul in care este pus sub acuzare si cercetat sub control judiciar de procurorii anticoruptie. in acelasi.

Fostul presedinte american Bill Clinton va scrie un roman in colaborare cu scriitorul James Patterson

Bill Clinton, fostul sef de stat la S. , va colabora cu renumitul scriitor James Patterson la un roman care se va intitula The President is Missing Lipseste presedintele).

Alegeri prezidentiale in Franta. Francezii sunt chemati sa isi acorde votul deciziv pentru viitorul presedinte: Emmanuel Macron sau Marine le Pen?

Aproape 47 de milioane de francezi sunt chemati la urne duminica pentru al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale, dupa o campanie electorala extrem de agresiva, marcata de multe incidente. Batalia finala a alegerilor din Franta ii are ca actori pe centristul Emmanuel Macron si pe reprezentanta extremei-drepte Marine Le Pen.

UPDATE Alegeri prezidentiale in Franta. Francezii sunt chemati sa isi acorde votul deciziv pentru viitorul presedinte: Emmanuel Macron sau Marine le Pen?

Aproape 47 de milioane de francezi sunt chemati la urne duminica pentru al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale, dupa o campanie electorala extrem de agresiva, marcata de multe incidente. Batalia finala a alegerilor din Franta ii are ca actori pe centristul Emmanuel Macron si pe reprezentanta extremei-drepte Marine Le Pen. 05 Francezii au inceput sa voteze. Francezii se asteapta ca aproximativ 25 la suta dintre algetori sa se abtina de la vot, potrivit Digi24. Taximetristii fac curse gratuite pentru cei care merg sa voteze.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )