Libnet.ro
UNICEF

23:15

Un singaporez student la Iasi, ar putea fi cel mai batran absolvent de Medicina.

România Liberă România Liberă,
Un singaporez student la Iasi, ar putea fi cel mai batran absolvent de Medicina.

Atomic Leow este din Singapore, are 63 de ani, e profesor, doctor in inginerie agricola, si a venit in Romania pentru a-si implini visul de a deveni medic. Acum e student in anul V la Medicina, la Iasi, si ar putea intra in Cartea Recordurilor drept cel mai in varsta absolvent de Medicina din lume, relateaza Mediafax. E inalt, merge apasat si isi poarta stetoscopul aproape in permanenta intr-o geanta sport negra. Doctor in inginerie agricola, cadru didactic si cercetator la o politehnica din . continuă pe România Liberă

Cel mai mare display comercial din lumea Ultra HD vine de la LG

Deoarece este nevoie si de panouri promotionale sau de reclama, nu doar de TV-uri impozante, LG a anuntat cel mai mare display Ultra HD. Dezvaluit deja de ceva timp in stadiu de proiect, cel mai mare display pentru spatii comerciale tocmai a fost anuntat disponibil, de oficiali LG Electronics SUA. Acest mastodont are o diagonala de 105 inci si a fost vazut pentru prima data la expozitia Digital Signage Expo 2014. Display-ul folosit in acest monitor este de tip LED [].

Cel mai mare rulaj pe BVB din istoria SSIF Broker

Societatea de investitii financiare SSIF Broker simbol pe BVB: BRK) a cunoscut, anul trecut, cel mai mare rulaj pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) din istoria companiei, depasind pentru prima oara rulajele din 2007, cifra de afaceri crescand cu peste 82% fata de 2012, conform unui comunicat trimis azi redactiei.

Halep dupa victoria cu Errani: Cel mai bun meci al meu din cariera

Simona Halep a declarat dupa victoria obtinuta in fata italiencei Sara Errani ca a practicat cel mai bun tenis al sau din cariera si ca se bucura de fiecare moment petrecut pe terenul de joc.

Tofalvi isi bate propria performanta si obtine cel mai bun rezultat al Romaniei la Soci

Biatlonista Eva Tofalvi a reusit, vineri dupa-amiaza, cel mai bun rezultat de pana acum al delegatiei Romaniei la Jocurile Olimpice de la Soci. Tot ea il stabilise zilele trecute si pe cel precedent.

Enescu, Daedalus Group: 2014, cel mai bun inceput de an din ultimii cinci

Anul acesta este cel mai bun din ultimii cinci pentru Daedalus Group, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de cercetare, grupul acoperindu-si la finalul lui ianuarie peste 80% din cifra de afaceri prognozata pentru primul trimestru, a.

Cel mai scump apartament scos la vanzare in Romania costa doua milioane de euro

Cel mai scump apartament scos la vanzare in sase din cele mai importante orase dinRomania este un penthouse din Bucuresti, cu sase camere, costand doua milioane de eurpp. in Capitala se situeaza cea.

Un pensionar clujean are o colectie de peste 2.500 de ceasuri, iar cel mai vechi este din 1882

Un pensionar clujean are o colectie de peste 2. 500 de ceasuri, pe care le-a adunat in decurs de 25 de ani. Barbatul le repara, le reconditioneaza cu multa rabdare, iar pe unele le vinde. Cel mai vechi ceas din colectie este unul de semineu, de.

Asa arata cel mai SCUMP apartament din Romania. Costa 2 MILIOANE de euro si are sase camere

Cel mai scump apartament disponibil la vanzare in sase din cele mai importante orase din tara este un penthouse cu sase camere, situat langa parcul Herastrau din Bucuresti si costa doua milioane de.

Jacques Seguela, guru publicitatii mondiale: Fara o idee buna, degeaba ai cel mai mare buget. Nu ai nicio sansa

Ideea de la care porneste o campanie de promovare este cel mai important lucru in publicitate, pentru ca, altfel, degeaba ai cel mai mare buget din lume. Nu vei avea nicio sansa sa reusesti sa-I impresionezi pe oameni, a declarat Jacques Seguela, unul.

Randamentul obligatiunilor Italiei, la cel mai redus nivel din 2006

Randamentul titlurilor de stat ale Italiei, cu scadenta la zece ani, a scazut, ieri, pana la cel mai redus nivel din 2006, piata anticipand ca, desi sunt unele turbulente politice in tara, exista un risc limitat de organizare de noi alegeri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )