Libnet.ro
UNICEF

11:16

Cel mai mare rulaj pe BVB din istoria SSIF Broker

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai mare rulaj pe BVB din istoria SSIF Broker

Societatea de investitii financiare SSIF Broker simbol pe BVB: BRK) a cunoscut, anul trecut, cel mai mare rulaj pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) din istoria companiei, depasind pentru prima oara rulajele din 2007, cifra de afaceri crescand cu peste 82% fata de 2012, conform unui comunicat trimis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare display comercial din lumea Ultra HD vine de la LG

Deoarece este nevoie si de panouri promotionale sau de reclama, nu doar de TV-uri impozante, LG a anuntat cel mai mare display Ultra HD. Dezvaluit deja de ceva timp in stadiu de proiect, cel mai mare display pentru spatii comerciale tocmai a fost anuntat disponibil, de oficiali LG Electronics SUA. Acest mastodont are o diagonala de 105 inci si a fost vazut pentru prima data la expozitia Digital Signage Expo 2014. Display-ul folosit in acest monitor este de tip LED [].

Cotatia graului, in cel mai mare avans saptamanal din septembrie

Pretul futures al graului a consemnat, in intervalul 3-7 februarie, pe piata americana, cel mai important avans saptamanal din septembrie 2013 pana in prezent, in conditiile in care inghetul din SUA a afectat culturile celui mai mare exportator mondial de profil.

Jacques Seguela, guru publicitatii mondiale: Fara o idee buna, degeaba ai cel mai mare buget. Nu ai nicio sansa

Ideea de la care porneste o campanie de promovare este cel mai important lucru in publicitate, pentru ca, altfel, degeaba ai cel mai mare buget din lume. Nu vei avea nicio sansa sa reusesti sa-I impresionezi pe oameni, a declarat Jacques Seguela, unul.

Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul patru din 2013

Tara noastra a inregistrat cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul patru din 2013, atat comparativ cu precedentele trei luni, cat si cu perioada octombrie-decembrie 2012, potrivit estimarilor preliminare ale Oficiului european pentru Statistica Eurostat).

Cel mai mare cosmar al Microsoft: Chromebook-urile vor rula aplicatii Windows

Laptopurile cu sistemul de operare Chrome OS, dezvoltat de Google, au devenit o amenintare si mai mare la suprematia Microsoft pe piata PC-urilor.

A fost pusa in functiune cea mai mare centrala solara din lume

Desi la prima vedere traim in continuare intr-o lume guvernata de petrol, in Statele Unite ale Americii tocmai a fost pornita cea mai mare centrala solara. Imaginile alaturate reprezinta o mostra infima din mastodontul intrat in functiune in urma cu cateva zile cu scopul de a genera cea mai mare cantitatea de energie electrica regenerabila obtinuta vreodata prin intermediul panourilor solare dintr-un singur loc. Asa arata o centrala electrica solara, cu o intindere impresionanta construita pe parcursul catorva ani de [].

HSBC Bank: China devine in 2014 cel mai mare exportator si importator al lumii.

Exporturile Chinei, a doua economie a lumii, au crescut cu 10,6% in ianuarie, adica de cinci ori mai mult decat astepta piata, anunta Reuters, preluand informatiile de la Administratia Generala a Vamilor din China. Importurile au crescut si ele cu 10%, comparativ cu un an in urma, dupa ce aceasta tara asiatica a cumparat cantitati mari de zacamant de fier, petrol si cupru. Exporturile au atins 207 miliarde de dolari in prima luna a anului, in vreme ce importurile au totalizat 175 de miliarde .

Fondatorul Facebook, cel mai mare filantrop din America

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, si sotia sa, Priscilla Chan, au fost desemnati cei mai mari filantropi din Statele Unite ale Americii in anul 2013, dupa ce au donat aproape un miliard de dolari in ultimul an.

Business Report: Ce mutari pregateste cel mai discret investitor imobiliar din Romania; Apare primul operator mobil virtual. Cum se va schimba piata telecom; Prigoana Fiscului impotriva firmelor: orice greseala trebuie penalizata

Ursache: ASF pregateste reduceri de taxe. Taxele practicate de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) pentru piata de capital. Pleaca Dacia, dupa 50 de ani, din Romania?Dacia - Renault a dat, in ultimele zile, noi semnale privind problemele pe care le intampina.

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul patru din 2013

Romania a consemnat cea mai mare crestere economica dinUE in trimestrul patru din 2013, potrivit estimarilor Eurostat. Comparativ cu perioada similara a anului trecut, PIB-ul Romaniei a inregistrat o.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )